Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Duminica 20 Septembrie 2020 - 16140 vizitatori azi
We love Retro la Cluj Napoca - Cea mai mare petrecere din Romania.

Sambata, 20 octombrie, a avut loc cea mai mare petrecere din Romania, We love Retro, a strans mii de oameni la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, aducand amintirea anilor in care oamenii petreceau diferit iar conexiunea dintre acestia era mult mai puternica. Evenimentul se afla la cea de-a 5-a editie iar organizatorii au promis ca in acest an cu totii vor avea parte de un sunet mai bun, o productie aparte si multi artisti faimosi care sa ne aduca aminte de anii 80 si 90.  Nimic mai adevarat!  Showul a fost unul incendiar, care a intrecut asteptarile tuturor. Printre cei mai importanti artisti care au participat la We love Retro se numara C.C. Catch, N-Trance, East 17, Brooklyn Bounce Dj si Dj Lupascu, muzica rasunand pana la orele diminetii.

La conferinta de presa, C.C. Catch a marturisit ca este strans legata de Romania iar ultimul ei concert la Baia-Mare i-a schimbat viata, drept urmare, asteapta cu nerabdare sa se distreze impreuna cu publicul clujean. Faimoasa cantareata a anilor 80’ a vorbit despre viata si cariera ei si cat de mult s-a schimbat de-a lungul timpului. Pentru Caroline cele mai importante lucruri sunt increderea in sine si concentrarea intregii persoane pe propriile dorinte si idealuri, impartasirea dragostei pentru familie si fani dar si curajul de a ramane ceea ce esti.  Dj Lupascu, singurul DJ al anilor 70 care mai profeseaza si astazi,  a povestit despre cat de dificil era sa fii DJ in aceea perioada, cum aratau petrecerile in Romania si in caminele studentesti si ce insemna sa transmiti atat de multa energie. Povestea carierei lui este una fantastica, iar spectacolul pe care l-a oferit la We love Retro a incantat publicul clujean. Acesta a adus si prima orga de lumini, produsa in 1976 adusa in premiera pentru petrecerea din acea seara.

We love Retro i-a facut pe clujeni sa danseze pe ritmurile muzicii pop pana dimineata, sa admire cu entuziasm artisti care definesc acest stil muzical si sa-si aminteasca de frumusetea petrecerilor de alta data.

 

 

Chiuzan Ana- Maria 

 

Foto  -  Chiuzan Cristiana

.

0 comentarii4921 vizualizări25 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0