Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 26 Noiembrie 2020 - 208 vizitatori azi
Afla adevarul despre Facebook.

INTERESANT   !!! Este de mare interes, foarte util de stiut, mai ales de catre cei tineri si inocenti !!! Afla  adevarul despre Facebook:   In aceasta saptamana la televiziunea argentiniana a fost un reportaj cu Joaquin Lopez Doriga ( jurnalist mexican) pe tema Facebook, hi5, Myspace, Sonic, etc, si cat de periculoase sunt.  Exista si un reportaj-jurnal in ziarul Milenio , cu privire la modul in care diversi teroristi au avut ca sursa de informatii sigure si directe blogurile, Facebook si hi5. 

Intervievati anumiti hoti si rapitori spun ca au intrat pe net si au vazut portretele, casa, masinile, poze de calatorie situatia sociala si economica si nivelul la care triesc persoanele acelea.  La televizor, unul dintre ei a declarat ca inainte, pierdea mult timp inainte de a actiona pentru a identifica candidatii pentru rapire, dar acum cu Facebook si informatiile pe care oamenii le pun de bunavoie in retea, nu mai sunt confuzii sau dificultati in a investiga modul in care ei traiesc, sau cum se deplaseaza copiii la scoala  si care sunt parintii lor, fratii si prietenii.  Asa s-a intamplat cu Alejandro Marti (tanar mexican ucis de rapitorii lui). Familia a inchis blogul sau dupa ce au realizat ce potential periculoase informatii da tineretul, care socializeaza acolo cu bucurie si fara a banui ca unul dintre contacti poate fi un ucigas.  Protejati-va copiii, si nu puneti informatii periculoase in retea!
   Adevarul cu privire la "Facebook" 
  Facebook vinde informatii utilizatorilor cu cea mai mare oferta. Citez: "Ceea ce multi utilizatori nu stiu este ca, in conformitate cu termenii contractului, facand clic pe rubrica" accept", practic ofera Facebook exclusiv si perpetuu drept de proprietate asupra tuturor informatiilor si imaginii sale publice. " 
  De fapt, spune expertul, cei inscrisi, autorizeaza automat  utilizarea de catre Facebook perpetuu si transferabil, impreuna cu drepturile de distributie publicului si toate atasamentele de pe site-ul lor.  Conditiile de utilizare arata ca Facebook isi rezerva dreptul de a acorda si sublicentiere cu tot "continutul paginii web a utilizatorului", pentru alte afaceri .. .
  Fara consimtamantul lor, mai multor utilizatori li s-au transformat imaginile in publicitate pentru comertul privat. 
  Dintr-o data totul este publicat, inclusiv fotografiile personale, inclinatia politica, starea de spirit, si interesele individuale chiar si adresa de acasa, si accesibile fara permisiune miilor de utilizatori. 
Trebuie sa credem, cum spune domnul Melba, ca multi angajatori, pentru a evalua pretendentii, cauta pe Facebook informatii intime despre solicitanti.  Testul pentru o pagina de pe Facebook nu este privat, fapt pus in evidenta in cazul celebru cand John Brown University a expulzat un student, dupa ce a descoperit o imagine  pe Facebook unde acesta era imbracat ca un travestit. O alta dovada - cazul in care un agent al Serviciului Secret a vizitat Universitatea din Oklahoma , pentru un student din anul doi, Saul Martinez- pentru un comentariu publicat de acesta impotriva presedintelui. Si culmea rautatii, problema nu se incheie in cazul in care utilizatorul decide sa se retraga. 
  Chiar si atunci cand utilizatorul anuleaza statutul de membru,  fotografiile si informatiile raman la bord, in conformitate cu Facebook, pentru cazul ca decide a-si reactiva contul. Mai mult, utilizatorul nu este indepartat nici chiar atunci cand moare.  In conformitate cu "termenii de utilizare," urmasii nu  pot legalmente sa-i oblige sa stearga de pe Facebook date si imagini ale rudelor lor, pentru ca atunci cand a acceptat clauzele virtualului contract Facebook a dat dreptul de a "mentine starea activa, in cadrul unui comemorari speciale, pentru o perioada de timp, pentru a permite altor utilizatori  sa posteze comentarii si note asupra decedatului. " 
Utilizatorii Facebook nu stiu ca sunt participanti indiferenti ai unui scenariu pe care academicieni cunoscuti il descriu ca cel mai mare caz de spionaj din istoria omenirii.  Intamplator devin in mod inconstient  precursori ai fenomenului  "Big Brother" unde stau cu ochii pe tine. Este o trimitere directa la intromisia abuziva a statului in mediul afacerilor private ale cetatenilor obisnuiti, pentru a controla comportamentul lor social, un subiect de roman profund premonitoriu scris in 1932 de britanicul Aldous Huxley: "Brave New World." sau "Happy new World" - "Fericita lume noua"                              Informeaza-i si pe altii  !!!!

 
0 comentarii2702 vizualizări30 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0