Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 11 Iulie 2020 - 3974 vizitatori azi
...am fost atacate de 5 caini care au iesit dintr-o curte.

Ieri 08.08.2011 in jurul orei 19.00 iesisem la o tura de bicicleta impreuna cu cumnata mea. Coborand dealul Jelnei am fost atacate de 5 caini care au iesit dintr-o curte. Treceam peste eveniment dar cumnata mea era cat pe ce sa se accidenteze foarte tare deoarece vrand sa-i ocoleasca a intrat pe banda de urcare si a iesit in fata unei masini . A scapat datorita vigilentei soferului care a oprit masina!.A avut de ales intre a se arunca sub rotile unei masini sau sa se lase muscata de 5 caini! Nici una din variante nu era foarte placuta!Vreau sa trag un semnal de alarma celor care isi lasa cainii sa atace trecatorii pe drumurile publice!


Camelia Stefanescu.

 

 

n.r.- In cursul aceleiasi zile de 8 august am fost si eu alaturi de fiul meu atacati de aceeasi haita de caini (coboram dealul Jelnei pe biciclete) care sunt gazduiti de mai multe familii ce locuiesc in vilele de pe Valea Jelnei, mai exact la aproximativ 20-30 de metri de service-ul auto situat la urcare pe Valea Jelnei, pe partea stanga. Discutand cu oamenii din zona, acestia mi-au spus ca problema este mai veche si chiar copiii au fost atacati de catre cainii lasati liberi de catre stapanii lor. In aceasta situatie ar trebui amendati stapanii sau chemat ecarisajul sa ridice cainii lasati liberi pe strada si care ii ataca fara motiv pe toti trecatorii.

Marius Chiuzan.

 

 

 

poza - www.ziare.com

0 comentarii2177 vizualizări09 august 2011
rss 2.0
rss 2.0