Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 16 Decembrie 2019 - 1362 vizitatori azi
Halucinanta incompetenta si tradare a clasei politice romanesti.

Conform estimarilor specialistilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei tari de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar  a jefuit Romania de alte 800 de tone de aur iar in ultimii 20 de ani, o clasa politica incompetenta si ticaloasa, o clasa politica subordonata intereselor ocultei mondiale, pune la dispozitia firmelor straine, spre exploatare, zacaminte de aur estimate la o valoare cuprinsa intre 50 si 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria externa a Romaniei!!!

 Cum e posibil ca Statul Roman sa nu gaseasca resurse pentru a exploata in propriul nostru interes aceasta imensa bogatie?! Cum e posibil ca Statul Roman sa declare aceasta industrie neprofitabila si sa o inchida, sa spuna ca resursele de aur sunt epuizate in conditiile in care astazi, specialistii declara ca in Romania exista cel putin 8 zacaminte de aur de talie mare? Nu mai vorbim despre zacamintele de argint sau alte minereuri extrem de valoroase.

 Vi se pare ca este o intamplare ca un numar important de firme straine au licenta de prospectare chiar in zonele miniere declarate neprofitabile si EPUIZATE DE AUR?! Ca aceste firme detin drepturi de exploatare si ca astazi, in Romania, Statul Roman nu mai are nicio exploatare proprie?!

 Va intrebati cum s-a ajuns aici? Iata un exemplu halucinant: mina aurifera Certej a fost inchisa din cauza... UNEI SUPRAPRODUCTII DE AUR!!! Da, ati citit bine. Mina s-a inchis pentru ca producea prea mult aur iar Banca Nationala a Romaniei a refuzat in anul 2000 sa mai cumpere aur din productia interna LA RECOMANDAREA Bancii Central Europene, dupa cum a explicat consilierul BNR Horia Ozarchevici... Aceasta decizie a BNR a facut ca mina sa intre in faliment deoarece nu putea vinde aurul in afara tarii!!!

 Oameni buni, se vede de la o posta ca situatia actuala este o combinatie incalificabila de incompetenta si tradare, ca a existat si exista in continuare un plan extern de distrugere si falimentare a Romaniei prin complicitatea unor politicienil romani, multi dintre ei urmasi ai nomenclaturistilor bolsevici care si-au schimbat numele ca sa ii credem de nationalitate romana!

  Ce putem face pentru a avea o Romanie a noastra, a celor care ne pasa?
   In opinia mea, solutia nu este de a iesi in strada si de a le da in cap celor care ne conduc. In locul lor vor veni altii la fel de lipsiti de demnitate si suflet. Solutia este ca fiecare sa isi faca o misiune de suflet si de patriotism si sa ii trezeasca la realitate pe cei din jurul lor - rude, prieteni, colegi de serviciu; si nu numai in aceasta problema ci in toate celelalte. Solutia este sa determinam o revolutie la nivelul constiintei. Fara aceasta, orice revolutie pe care ar initia-o cineva in strada va aduce alti nemernici si profitori acolo sus. Trebuie sa ne unim in actiuni comune care sa aiba ca scop repunerea in matrice a adevaratelor valori morale si etice; este necesar sa aducem frumosul, binele si armonia in locul manelelor si a "stirilor de la ora 5"...

 Pentru a nu deveni sclavi ai Noii Ordini Mondiale, nu mai putem ramane nepasatori si neutri, nu mai putem astepta ca altii sa scoata pentru noi castanele din foc. Vremurile pe care le traim nu ne mai permit sa lasam pe maine ceea ce trebuia sa facem de ieri.

 Gandeste-te, cititorule, ca esti responsabil pentru familia ta, pentru prietenii tai si pentru aceasta tara minunata si asuma-ti rolul unui roman adevarat. Aminteste-ti de Burebista si Decebal, de Stefan cel Mare si Mihai Viteazul si fi-le un demn urmas!

 Nu uita ca nu vei duce cu tine in viata de dincolo masini, case, diplome, cariera, prestigiu si alte lucruri de acest fel. Daca dupa pragul mortii mai este ceva (si eu sunt sigur de asta), ceea ce va conta in aceasta trecere va fi cat de mult ai iubit, cat de mult ai daruit, cat de mult ai fost capabil sa te sacrifici pentru altii, cata lumina ai raspandit in jurul tau.

 

Daniel Roxin

http://danielroxin.blogspot.com/2011/09/halucinanta-incompetenta-si-tradare.html

1 comentariu2002 vizualizări01 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0