Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 16 Decembrie 2019 - 1358 vizitatori azi
....sa-l dai tu jos pe Liviu Rebreanu de pe soclul...

 Am trait vremuri grele si inainte, dar mai ales dupa razboi. Ma refer la "razboiul stelelor" din arcul parlamentar "romanesc" supravietuitor al  revolutiei iliesciene. Existenta mea pamanteana m-a facut sa supravietuiesc "tutulor" vicistitudinilor sortii si astfel sa ma "imunizez" contra tampeniilor zilnice.

Bunaoara, am putut trece cu vederea propunerea unei madame, fosta  ministru, ca din motive pur electorale sa am colegi de an la "faculta".... niste nimeni fara bacalaureat, dar cu votul in buzunar si cu dorinta ferma declarata de a lua examenul de maturitate anul viitor, cu sanse reale de a-mi deveni colegi de anul doi. Am trecut cu vederea ca Gigi BKL....dupa numarul de inmatriculare, o sa revina in Ghencea, tot catalizat de un viitor  vot. Mi-a trecut peste umar ca Vadim Tudor si-a dat mana cu Basescu intr-o crasma din Cotroceni, adica ce........ei n-au voie sa-si traiasca viata de oameni pamanteni?

 

Mai fratilor, astea sunt nimicuri , dar sa-l dai tu jos pe Liviu Rebreanu de pe soclul "traditional" si sa-l trimiti la liceu sa invete omul langa cei care nu si-au luat BAC-ul tocmai din cauza lui, asta-i prea de tot. Mai rabda omul cat rabda, isi mai toaca coatele pe culoarele liceului numit candva si "cimitir al tineretii mele", dar sa ajungi din eroare intentionata coleg de banca cu repetentul de Rebreanu, .......s-avem pardon.

Ma duc, ma spovedesc si il conving pe baciul din Prislop sa accepte sa-l readuc pe soclul lui intim si personal din parculetul care probabil i-a purtat candva si numele.

 

Adica.......pur si simplu..........

                               Al dumnevoastra

                                          Ianos a'Glanetasului.

0 comentarii2212 vizualizări07 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0