Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Vineri 10 Iulie 2020 - 17710 vizitatori azi
Mesaje de condoleante - in memoria Viorel Chirlejan.

Organizatia PSD Bistrita-Nasaud deplange prematura disparitie din mijlocul nostru a celui care a fost VIOREL CHIRLEJAN, un prieten adevarat, coleg desavarsit, primar sufletist, cu speranta ca tot ceea ce el a facut pentru comunitatea pe care a slujit-o aproape 12 ani nu va fi niciodata uitat. Ne vom ruga pentru linistea lui si suntem alaturi de greu incercata familie.

Ramas bun Viorel, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

 PRESEDINTE

EMIL RADU MOLDOVAN

 


Ne exprimam intreaga compasiune si sincerele noastre condoleante familiei indoliate, greu incercate prin trecerea in nefiinta a celui care a fost primarul comunei Sieu Odorhei, Viorel Chirlejan.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Organizatia Judeteana a Partidului Democrat Liberal
Bistrita-Nasaud
Presedinte,
Ioan Oltean

 

 

 


"Mor azi zambetele mele,/Moare-ntreaga vraja firii,/In paharul din fereastra
Mor la noapte trandafirii."

         Filiala judeteana Bistrita Nasaud a Partidului Romania Mare,deplinge moartea prematura a celui ce a fost Viorel Cirlejan,primarul comunei Sieu-Odorhei si transmite sincere condoleante familiei greu incercate.Vorbele de duh,chipul sau blind imbinat cu grija de a nu supara pe nimeni dar,  a fi de folos comunitatii, au fost calitatile ce l-au indreptatit a fi  si primar si prim-epitrop al parohiei ortodoxe romane Sirioara.Pentru buna colaborare si aprecire a modului de a fi nationalist pacifist si bun cetatean roman,astazi ne exprimam deplina noastra compasiune si  regretul despartirii.Condoleante,  colegilor din filiala judeteana  a PSD. "Nu-i vina ta... Asa e scrisa/Nemilostiva lege-a firii;/Sarutul otravit al brumii
Omoara toamna trandafirii.

  Biroul de presa al filialei PRM,Bistrita Nasaud

 

 


 

     E greu de gasit cuvinte de mangaiere pentru familia indoliata . Acum, cuvintele sunt de prisos si singura alinare este amintirea vie a celui care a fost omul si primarul comunei Sieu Odorhei, Viorel Chirlejan.

     Va impartasim durerea, condoleantele noastre incearca sa va aline marea pierdere si sa va incurajeze.

     Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  CANCELARIA  PREFECTULUI

JUDETULUI BISTRITA-NASAUD

 

 


    Filiala PNL Bistrita-Nasaud isi exprima profundul regret pentru decesul celui care a fost primarul comunei Sieu-Odorhei, Vasile Chirlejan si transmite sincere condoleante si ganduri de alinare familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Presedinte PNL BN
    Deputat Ioan Tintean

 

 

 Organizatia judeteana UDMR Bistrita-Nasaud a aflat cu durere de trecerea in nefiinta a celui care a fost primarul comunei Sieu-Odorhei, Viorel Chirlejan, si transmite sincere condoleante familiei indoliate.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
 
Conducerea partidului UDMR B-N
Presedinte Décsei Atilla
0 comentarii3682 vizualizări19 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0