Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Miercuri 26 Februarie 2020 - 5562 vizitatori azi
Coincidenta sau facatura: cum a ajuns marele premiu la Loto in curtea lui Falca de la Arad?

 Coincidenta sau facatura: cum a ajuns marele premiu la Loto in curtea lui Falca de la Arad?  A dracu’ coincidenta, premiul cel mare la Loto a fost castigat de un tovaras de nebunii politico-financiare de-al lui Falca, finul prezidential.

 Nu ca as vrea sa acuz Loteria de manareli, da’ parca pute ceva, mai rau ca-n Danemarca. O data ca premiile mari se castiga musai -musai de sarbatori (fapt dovedit statistic) si a doua oara ca numerele castigatoare de duminica au iesit la o TRAGERE SUPLIMENTARA!!!

 Adica duminica seara Loteria a facut o prima tragere, la care, culmea, acelasi Blidaru a castigat un premiu, dar la categoria a 2-a, si a facut apoi si o tragere suplimentara la care au iesit fix fix numerele jucate de Blidaru.

 Bun, acum, cine e Vasile Blidaru? Proprietar al Astra Vagoane Calatori, al Marmura Bucuresti SA, al Tristar Bucuresti, se afla pe locul 39 in Top "Forbes 500 miliardari", cu o avere estimata la aproximativ 150 de milioane de euro.

 Mai mult decat atat, este bun prieten cu Ghita Falca, care l-a salvat in 2009 de la faliment, comandandu-i, pe timp de mare criza bugetara, 10 bucati tramvaie facute la Astra, cu 1,5 milioane de euro bucata. Acelasi Blidaru a fost cooptat de Ghita Falca si in consiliul de conducere al municipiului Arad, si a primit tot de la el, titlul de cetatean de onoare.

 De aia zic: a dracu’ coincidenta!

 

 

Publicat de Adriana Dutulescu 

 

 

0 comentarii2548 vizualizări10 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0