Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Miercuri 15 Iulie 2020 - 17678 vizitatori azi
NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!

Pentru ca am vazut pe internet, ca mai  multe persoane au fost sanctionate, ar fi bine sa stie si patenia mea toti cei care doresc sa taie un copacel din CURTEA PROPRIE, chiar daca planteaza in loc 100, altfel se pot trezi cu amenzi usturatoare!  In urma cu ceva timp am achizitionat imobilul unde intentionez sa amenajez un restaurant si o gradina de vara cu FOARTE MULTE SPECII de arbori plantati de mine, adica un fel de gradina botanica in care clientii sa se poata relaxa.

Prin urmare cand am cumparat imobilul in fata acestuia se aflau de mai multi ani neingrijite ,niste tuia si doi arbori mai mari rupti din toate partile datorita efectului intemperiilor de-a lungul timpului. Retineti ca acolo nu s-a mai ocupat nimeni de intretinerea curtii de multa vreme iar arbustii au crescut care incotro. Inainte sa ma apuc de treaba ,am intrebat si eu cativa prieteni din domeniul silvic, ba chiar la Primaria Sangeorz-Bai, acolo de unde ma trag si mi-au raspuns ca daca sunt in curtea proprietate personala si daca nu sunt ceva specii rare, pot sa-i tau linistit.

Zis si facut insa, H.C. Bistrita, 153/2009, art. 13, alin. 1, spune cu totul atceva iar noi cetatenii ar trebui sa mai intram din cand in cand pe site-ul primariei www.primariabistrita.ro si sa fim la curent cu hotararile pe care le dau alesii nostri, de altfel bune pentru noi toti si trebuie respectate chiar si de catre ei.

Asadar, nu vreau sa ma scuz in fata nimanui, dar  fiti atenti ce si unde taiati sau  daca toaletizati arbori ,chiar in curtea dumneavoastra, ori aveti grija sa nu va  vada vecinii, ori cereti aprobare, necunoasterea legii nu va absolva de raspundere, ca si in cazul meu.

Si nu uitati sa si plantati daca taiati. Unul se naste ,altul moare! Sa aveti o zi buna.

Cu stima,

Traian Ogagau

 

 

 

0 comentarii2688 vizualizări06 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0