Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Miercuri 15 Iulie 2020 - 18828 vizitatori azi
Uraaa ! S-a legalizat HOTIA ! (pamflet vitriolat)

Da, fratilor, cumnatilor si "pretenilor" (era sa scriu "pretenarilor !) – in ISTORICA zi de 06 octombrie CCB – adica, stiti dumneavoastra – COMITETUL CENTRAL Basescian - a dat liber la HOTI ! Domnilor avocati – acum aveti toate argumentele CONSTITUTIONALE de a apara pe HOTI, pe cei care fraudeaza, pe cei care fura ! COMITETUL CENTRAL ("ccr" -  cica) a declarat ca este constitutional sa furi ! Sigur ca da, trebuie indeplinita o obligatie obligatorie: trebuie sa furi pe fata, transparent, in vazul intregii tari ! Altfel nu se pune ! Adica asa cum a procedat individa aia, cica top-model al Parlamentului Romaniei. Nu-i dau numele ca sa nu-i fac publicitate. Da’ sunt sigur ca o cunoasteti. E vorba de individa aia care se facea, vezi Doamne, ca ar conduce neste lucrari ale unei camere (de cauciuc, de dormit cu deosebire) a Parlamentului unui stat african numit, cica Rromania si care, probabil ca era beata deoarece a vazut dublu – din 80 prezenti in sala a vazut 160 (si ceva, daca nu chiar 170) ! Sau, ma rog, nu era beata, dar s-a identificat prea tare cu vestitul personaj Pristanda al nemuritoului I.L. Caragiale !

Noi astia, prostimea prostita pe fata, care estem, vazuram cu proprii nostri ochi, individuali si personali, ca acea cucoana a vazut dublu, dar degeaba: din locul unde canta cucuveaua s-a comunicat s-o lase asa, ca e bine, dom’le ! S-apoi, dragilor si cumnatilor ! Mi-am dat seama ca aici este vorba de VEDERE. Adica, mai pe sleau, de orbire. Da, este adevarat ca unul din personajele noastre este ORB de-abinelea, cu acte in regula. Dar individul a recunoscut (nu chiar in fata Marii Adunari Nationale, dar pe sticla, adica la televidenie) adica individul a recunoscut ca A FOST NUMIT POLITIC si ca, in consecinta, el va vota tot POLITIC. Adica, da-o dracu’ de Constitutie. Ce Constitutie ? Care Lege fundamentala – ce atata legalitate ! Doar suntem un stat de stramb sau de stang sau de drept, ca nu mai stim, nu-i asa ?  Individul orb de-a binelea, cu acte in regula, este, cica, prezident al Comitetului Central basescian. Probabil de-aia l-a pus bosul cel mare cotrocenist sef peste ceilalti, ca, de-acolo de unde canta si acum cucuveaua, sa poata transmite ce si cum sa se declare constitutional sau neconstitutional. Si cum individul e orb de-a binelea (cum ziceam, cu acte in regula !) nu poate citi ceva din Constitutie daca nu i se citeste de altcineva ! 

Cufundat (pana unde credeti dumneavoastra) in scrierea acestor randuri randuite, nevast-al meu ma anunta ca cucuveaua cotrocenista (intentionat cacofonista !) nu a indraznit sa promulge, totusi, o hotie vazuta de la cinci mii de ani lumina, adicatelea, din Spatiul cosmic !  Probabil ca, cineva din cer, i-a transmis o miliardime de bun simt, altfel nu-mi "esplic".... Da’ fiti siguri fratilor si cumnatilor, ca isi va reveni foarte repede.

Ramane, totusi fapta faptuita de Comitetul Central basescian (ccr-ul de rigoare), care, intr-o veselie, incalca nu numai Constitutia, ci si propriile hotarari. Ramane, totusi, o mare dilema pentru politisti: conform ccr, hotul care fura "transparent", in vazul lumii, fura constitutional, sau ce ?  Sa fie arestat sau sa fie laudat ? Mai ca-mi vine sa dau cu cascheta sau cu caciula de pamant ! Da magistratii, judecatorii si procurorii, ce sa faca si ei, saracii ? Sa-i condamne pe hotii care fura in vazul lumii ? Pai conform ccr-ului, ar cam fi neconstitutional. Asa ca, mai bine sa-i lase liber la furat !

Pt. Conformitate DORIN FILIP

 

0 comentarii2926 vizualizări07 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0