Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 25 Februarie 2020 - 2974 vizitatori azi
"Bai magistratilor ! Sa executati NUMAI ce va dictez EU !" (Pamflet juridic !)

"Bai populatie ! (ca popor nu prea mai suntem!) Sa va intre bine in capatani ca EU sunt SINGURUL si UNICUL care pot sa hotarasc ce e bine, ce e rau, ce e legal, ce e ilegal ! EU UNICUL hotarasc cine intra la bulau, cine iese de acolo, cine e mogul bun, cine e mogul rau. Sa nu va mai prind ca ganditi altfel decat gandesc eu fiindca, deoarece si pentru ca voi pune pe voi cainii de paza ai dictatorcratiei. Lasati-o mai moale cu democratia ! Ce-i aia ? Ia vedeti ca o sa pun cainii mei de paza pe voi ! Cum care caini de paza? Astia pe care ii voi enumera: televiziunea mea (aia publica, ca doar de aia o platiti, ca sa va duc eu de nas cum vreau !), ziarele unde, tot din bani publici, (prin publicitate), mi se ridica osanale, zi de zi, ceas de ceas si in proportie de mass media, Curtea Constitutionala (numita politic si cu caracter politic, cum bine sustinea presedintele curtii interioare, basesciene) condusa de oamenii mei, A.N.I. care apara integritatea mea si a apropiatilor mei, D.N.A. care constata cateii mei corupti si marea coruptie a OPOZANTILOR mei, ca doar PUTEREA e in mainile opozitiei si se stie: PUTEREA corupe, nu-i asa ?" Astfel zise lin, nu padurea, cum zicea Eminescu, ci PUTEREA, adica Basescu. Doar el e PUTEREA in Romania !

          Ba chiar mai mult decat atat. Domnu Base, suparat si infuriat ca mai exista cineva in Romania care nu-i asculta orbeste indicatiile si ordinele iresponsabile pe care le emite si le mai si da, asmute "boborul", adica populatia care suntem, vorba lu’ nea Vanghelie, impotriva magistratilor. Dupa "salarii nesimtite", "pensii nesimtite", "politisti si jandarmi nesimtiti", "medici incompetentii", "profesori slabi", "tarani lenesi si betivi", etc., etc., etc. iata, a venit si randul magistratilor: "magistrati obraznici si nesimtiti". Pai doar ei lipseau din "bogatul" vocabular prezidential, -

n’asa ?  - cum zicea "nemuritorul" mort Brucan !

Ca "pamfletar" ce ma dau si eu, asa, pe ici, pe colo, inclin sa-i dau dreptate lu’ Base ! Nu magistratii si-au adus aportul la aberatiile legislative care incalca drepturile omului, dreptul de proprietate, dreptul la o viata demna, civilizata ? Din cine e compusa Curtea (interioara - o spun cu durere !) Constitutionala ? Nu din magistrati ? Nu exponentul cel mai cel al acestei Curti a declarat ca aceasta (Curtea, care va sa zica) are caracter politic ? Si eu tampitul, prostul, nepriceputul, credeam ca aceasta Curte vegheaza la DREPTURILE CONSTITUTIONALE ale oamenilor  si nu la indeplinirea dorintelor neconstitutionale ale lui Basescu !

Sigur ca da, domnul conferentiar universitar doctor judecator Dan Spanu, ca Presedinte interimar al Asociatiei Magistratilor din Romania si domnul procuror doctor Constantin Sima, ca Presedinte al Asociatiei Procurorilor din Romania, dau o replica usturatoare  lui Basescu. Citez din Comunicatul de presa al domniilor lor: "Da, sunt legi pentru judecatori si procurori. Dar sunt legi si pentru presedintele Romaniei, legi pe care acesta trebuie sa le respecte si care i se aplica asa cum se aplica fiecarui cetatean al acestei tari."

Sincer ? Pai eu abia astept ca celui care temporar si cam cu cantec, a ajuns presedintele Romaniei (nu si al meu !) sa raspunda LEGAL si CONSTITUTIONAL, de data asta, cum a incalcat Constitutia Tarii, el si acolitii sai (unii dintre acestia, chiar magistrati fiind !), cum nu i-a pasat de nici o lege, cum a semnat cu buna stiinta legi care nu au fost aprobate legal in Parlamentul Romaniei (80 = 170), cum a atentat la Siguranta Nationala desfiintand ARMATA, despartind-o de cadrele ei de rezerva, cum a desfiintat Politia, jandarmeria, Pompierii, cum nu a respectat chiar legi aprobate de el - Legea salarizarii profesorilor, spre exemplu. Si multe, multe alte abuzuri. Ca sa nu mai vorbim de obtinerea unei a doua case cand el mai avea una. Pentru noi, Basescu este un exemplu, oamenii zic: "Daca presedintele Romaniei a incalcat de nenumarate ori legile tarii, eu de ce le-as respecta ?"

          Mai zic cei doi magistrati in Comunicatul lor de presa: "Statul este unicul debitor care isi permite, prin vadit abuz de putere, sa stabileasca el, deasupra legii fundamentale, conditiile in care sa-si satisfaca creditorii, care nu sunt altii decat cetatenii tarii." Domnilor magistrati, nu STATUL ci cei care il conduc temporar fac acest abuz incalificabil ! Ia sa plateasca la terminarea mandatului lor cu propria avere, a lor a rudelor pana la gradul IV inclusiv ! Ba chiar cu puscaria, sa munceasca pentru a plati aceste abuzuri ! Eu daca sunt dator la stat doar 1 - un - leu, pentru ca statul sa-si recupereze datoria, justitia, prin magistratii ei, hotaraste sa-mi vanda apartamentul cu un leu ! Dar daca magistratii, justitia l-ar obliga pe presedinte, pe prim ministru, pe parlamentar, pe ministru sa-mi plateasca datoria fata de mine cu propria lor avere ? Ar mai fi astfel de abuzuri din partea lor ?

 

D.I.F.

0 comentarii2478 vizualizări28 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0