Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Miercuri 08 Iulie 2020 - 2074 vizitatori azi
Stop depozitului de deseuri ecologice amplasat in apropierea locuintele.

Va supunem atentiei adresa anexata depusa in data de 08.09.2010 la Primaria Bistrita si insotita de un numar de 163 semnaturi ale cetatenilor de pe strazile: Cezar Boliac, N. Dragan, Grivitei. Cu toate ca in prezent lucrarile sunt blocate, cetatenii nu au primit niciun raspuns. Suntem cu totul in asentimentul semnatarilor si deplangem preluarea necritica si punerea in aplicare de catre actuala administratie a proiectelor si ideilor falimentare ale fostei administratii. Din pacate, se pare ca bistritenii se aleg din proiectul depozitului de deseuri ecologic finantat din fondurile europene doar cu tarife crescute si cu mai multe depozite de gunoi amplasate in apropierea locuintele in dauna spatiilor verzi. Pacat!

 Cu stima,

Alexandru Toniuc

presedinte PER BN

 

 

 

Prin prezenta solicitam anularea autorizatiei cu Nr. 698(65151) din 12.08.2010 prin amplasarea Centrului de Colectare a Deseurilor Voluminoase de pe str. Nicolae Dragan colt cu strada Narciselor pentru urmatoarele motive:

 

1)      Spatiul nu se preteaza deloc la o asemenea investitie; mai mult regretam distrugerea copacilor si a spatiului verde facuta pe ascuns in seara de Joi 02.09.2010.

2)      Regretam deasemenea ca cetatenii din zona nu au fost anuntati de catre un inspector de specialitate din cadrul Primariei Bistrita care trebuia sa ne instiinteze intr-o sedinta la fata locului privind demararea acestui proiect.

3)      In nicio tara civilizata din U.E. asemenea proiecte nu sunt aprobate in zonele de locuit. Ele sunt amplasate in extravilanul localitatilor.

4)      Cerem prezenta la fata locului a reprezentantilor instirutiei dumneavoastra. (primariei)

5)      Cetatenii propun ca acestui spatiu sa i se dea o noua destinatie si anume un loc de joaca pentru copii in conditiile in care nu exista asa ceva in zona.

6)      Solicitam un raspuns de urgenta in termen de 30 de zile cat este termenul legal intrucat lucrarile de decopertare sunt incepute.

7)      Anexam prezentei tabelele cu semnaturile cetatenilor care nu doresc un asemenea amplasament in zona mentionata

 

 

0 comentarii2548 vizualizări08 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0