Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 10 August 2020 - 37228 vizitatori azi
Ura! Ura! Ura ! Basescu si ADEVARUL (M-am reintors cu PAMFLETUL!)

Fratilor, cumnatilor si drhagilor preteni ! Dupa o lunga (si nu prea grea) tacere mediatica, iacata ca (va place cacofonia ?) am reaparut cu acest articolas pamfletas subtil, tiptil. Chiar daca trecu ceva vreme de cand nu ne-am mai distrat impreuna, mi-am zis (in barba) ca iaste timpul de un pamflet cochet si indiscret. Mi-am adus aminte ca, in sfarsit, pentru prima data si intaia oara in propria lui viata, individuala si colectiva, individul care este, care va sa dzica, adica ala care ar fi presedintele Romaniei, (ca al meu nu este, neam ! - era sa zic, nem !), Basescu, ca cica asa l-ar chema (ca de strigat stiu ca il striga "Iesi Afara, Javra Ordinara"), adica individul despre care facui zicere pana mai acu, a spus, asadar, prima oara in viata lui UN MARE ADEVAR !

Fratilor, cumnatilor si stimabililor ! Dati-mi voie sa il citez cu propriile lui vorbe, cu propriile lui cuvinte, ca sa nu se dzica, vezi Doamne, ca eu l-as rastalmaci ! Cunoscand mai ales faptul ca mie imi este drag, de nu mai pot de dragul lui, imi e asa de drag sa-l vad dupa gratii si sa i se plateasca un salariu de 450 lei cu care sa nu-si poata cumpara nici trei paini ! - impreuna cu toata gasca lui de boccii, blageni, fluturasi, cocosi si alte oratanii. Hai sa nu va mai tin in suspans si sa va povestesc despre ce vorbe vorbite si adevarate este vorba. Asadar, apare individul la televiziunea lui proprie, individuala si mai mult privata (de-aia din fundul gradinii de la tara), asadar una din televiziunile platite din bani publici, (ca de-aia e privata lui proprie, personala si individuala !) si hahaieste cu hahaitul lui prea celebru: "Dupa mine, (adica imediat dupa el !) Senatul este cea mai compromisa institutie !" Asa e bai stimabile ! Gura pacatosului, adevar graieste - zice un vechi proverb ! Dupa tine, cel mai compromis om-institutie din Romania, urmeaza Parlamentul. Adicatelea Senatul, mai precis. Mai incolo urmeaza Camera Deputatilor - aia cu numaratoarea numarata la mai mult de cinspe maini (curat murdare !). Si abia pe locul patru ar urma institutia aia care, cica e condusa de unul mic, mare cosas si mic prim ministru , da’ de fapt si mai putin de drept, e condusa tot de individul care a spus, pentru prima oara in viata lui, un adevar !

Probasestii, ca sunt si din astia destui, (cam sapte la suta din totalul populatiei cu drept de vot) or sa-mi reproseze ca cum (sigur va plac cacofoniile !) de il fac pe Base mincinos ! Mai intai si mai de toate, fratilor si cumnatilor, e o greseala fundamentala: pe Basescu nu l-am facut eu ! Sa fie clar ! Iar in ceea ce priveste chestia aia cu ADEVARUL SI MINCIUNA, II ROG PE ACESTI PROBASESTI SA-MI ARATE UN SINGUR ADEVAR SPUS DE ACEST INDIVID DE CAND ESTE IN POLITICA ! N-a zis el ca n-a fost informator al Secu si in realitate nu ar fi putut NICIODATA sa fie reprezentantul Romaniei la Anvers daca nu ar fi dat cu subsemnatul la Secu? N-a spus el ca n-a lovit nici-un copil, dar prins cu mata in sac

s-a vazut si din satelit cum l-a pocnit pe pusti ? N-a spus el intr-o miercuri ca nu vor scadea salarii le si pensiile, iar joi au scazut si pensii si salarii ? N-a spus el ca Romania nu se va imprumuta niciodata cat timp este el prezident ? Rezultatul ? Romania s-a indatorat cum nu s-a indatorat niciodata in intreaga ei existenta !

Vreti sa mai continui ? Totusi, sa dam Cezarului ce e al Cezarului: Base a spus un adevar incat ii vine sa se ia cu mainile ….de par ! Iata de ce, va propun, fratilor si cumnatilor, sa mai strangem o taxa pentru a ridica o statuie: statuia celui mai mare mincinos din Istoria Romaniei care a avut curajul si a spus un mare adevar: Eu sunt INTAIUL, cel mai COMPROMIS din Romania !

 

Dorin Filip

5 commentarii2863 vizualizări04 decembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0