Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 21 Septembrie 2020 - 23856 vizitatori azi
In memoriam Toni Vlad. (Mesaje de la Prefectura, PNL si PSD)

In aceste momente grele, impartasim durerea si ne alaturam cu multa compasiune familiei Vlad, la trecerea in nefiinta a celui care a fost un om deosebit. Fie ca bunul Dumnezeu sa-i aseze sufletul in lumea celor drepti si sa-i dea odihna vesnica. Transmitem pe aceasta cale familiei greu incercate sincere condoleante.

  PREFECTUL   JUDETULUI BISTRITA-NASAUD

        DANIEL - CRISTIAN FLORIAN

 

 

 

     " In aceste clipe de mare durere si tristete suntem alaturi de familia celui care a fost Anton Vlad, careia ii transmitem un gand de alinare si sincere condoleante!''


        Filiala PNL Bistrita-Nasaud

 

 

 

 

Organizatia PSD Bistrita-Nasaud deplange disparitia atat de prematura din mijlocul familiei, prietenilor si colaboratorilor a celui care a fost Anton Vlad. Chiar daca am aparat valori politice diferite, Anton Vlad va ramane in memoria noastra ca un partener pentru un deziderat comun si anume propasirea si binele celor din comunitatea pe care o slujim cu totii.

Sincere condoleante familiei indoliate!  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 PRESEDINTE

EMIL RADU MOLDOVAN

 

 

 

 

Consilierul judetean Anton Vlad a murit duminica dimineata, in urma unui infarct, la doar 56 ani. Personalitate a Vaii Bargaului, Anton Vlad a fost un profesionist, atat ca manager, dar si in zona administrativa.
Anton Vlad a detinut si functia de secretar de stat la Ministerul Mediului si Padurilor, in timpul guvernarii CDR 1996-2000, dar s-a implicat si in viata judetului, in calitate de consilier judetean.

0 comentarii3864 vizualizări05 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0