Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 25 Februarie 2020 - 3430 vizitatori azi
N1-TV Nasaud NU organizeaza Revelion in aer liber.

Referitor la informatia care circula de ceva vreme in presa locala si judeteana ca N1-TV Nasaud organizeaza Revelion in aer liber 2012, in parteneriat cu Fundatia "Adapostul", in localitatile Nasaud, Feldru, Sangeorz-Bai, Maieru si Magura-Ilvei, facem urmatoarele precizari: N1 TV Nasaud a primit propunerea de a fi partener media in organizarea Revelionului 2012, din partea d-lui Farkas Jancsi, dansul recomandandu-se drept mare organizator de spectacole, promitand contractarea unor trupe pentru revelion, precum Rednex, Fun Factory, RO-mania, Etno, Hora, Hi-Q, Betty Stroe Play & Win, si a altor trupe.

Totul s-a dovedit a fi o mare inselaciune, deoarece impresarii formatiilor respective contactati telefonic de catre N1TV, fie nu aveau cunostinta de respectivul eveniment, fie nu si-au primit nici in ziua de astazi avansul pentru spectacolele de Revelion pentru care au fost contactati, fiind si ei inselati de numitul Farkas Jancsi.

     Pe aceasta cale N1 TV Nasaud se delimiteaza de orice actiune sau eveniment care are legatura cu Farkas Jancsi sau Fundatia "Adapostul".

Cu parere de rau, avertizam toti colegii din presa scrisa, audiovizual si primariile sa refuze sau sa ignore orice propunere venita din partea "organizatorului de spectacole" Farkas Jancsi, deoarece individul actioneaza doar prin inselaciune si promisiuni nefondate, atat pentru trupele muzicale, cat si pentru postul de televiziune N1 TV Nasaud.

Va avertizam in legatura cu acest caz pentru a nu avea pe viitor probleme asemanatoare care pot dauna imaginii si credibilitatii oricarui mijloc media.

 

 

 

                                                                           Nelu Boldea-director N1TV Nasaud

0 comentarii2863 vizualizări17 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0