Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 25 Februarie 2020 - 4764 vizitatori azi
Precizari la Gala Premiilor municipiului Bistrita pe 2011.
Joi, 29.12.2011, a avut loc Gala Premiilor municipiului Bistrita pe 2011, eveniment prezidat de domnul primar Ovidiu Cretu. In total au fost premiate aproape 70 de persoane, pe cele sase sectiuni, cele mai multe premii, in numar de 40, fiind inregistrate la sectiunea invatamant.

Avand in vedere ca ati publicat lista elevilor propusi pentru premiere, as vrea sa amintesc doar pe cei care au fost formati la Scoala Generala Nr.1, Bistrita:
Buhai Rares Darius, Utiu Nechita, Mujdar Dacian, Pascanu  Cristina Maria, Mate Andrei.  iar la sectiunea sport: Berbecar Marius-gimnastica artistica masculina, Bataga Cristian-gimnastica artistica masculina, Echipa de gimnastica artistica masculina, antrenori Liviu si Augustin POP. Am participat la aceasta gala in calitate de sustinator al sotului meu, Liviu POP. In acest an premiul de excelenta al municipiului Bistrita a fost acordat directorului Centrului Cultural Municipal George Cosbuc, dr. Dorel Cosma. 
Ma bucur ca am fost prezenta acolo cel putin din patru motive:
- mi-am sustinut sotul, care apreciaza si recunoaste meritele mele in realizarile carierei lui;
- am avut ocazia sa-mi vad fostii elevi, care au adus premii la olimpiade inca de pe vremea cand erau elevi ai Scolii Generale Nr.1, Bistrita. Vreau sa precizez ca nimeni nu zice niciodata nimic de profesorii din gimnaziu care sunt cei care au indrumat pentru prima data elevii spre performanta. Eu nu am auzit de olimpici care sa se fi format numai in perioada liceului!!!!!!!!!!!!Totusi domnul primar a multumit profesorilor care au pregatit elevii!
-  domnul primar a explicat de ce Bistrita are ca mascota un strut. Multi bistriteni nu stiu ce legatura are strutul cu Bistrita.Studiati stema orasului si istoria lui!
-  au fost ore de relaxare si bucurie, am avut ocazia sa cunosc cetatenii de vaza ai BISTRITEI! FELICITARI TUTUROR!!!!!!!!!Prof.  Maria Pop.

 

0 comentarii2450 vizualizări02 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0