Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Catre redactia Bistritanews.ro.

 Domnule Chiuzan, vreau sa va aduc la cunostiinta doua-trei date statistice, iar dumneavoastra sa le analizati in calitate de ziarist independent! Stim cu totii ca Antenele sunt ale unui turnator al securitatii cu nume de cod Felix (Motanul), cunoscut astazi de toti. Pacat de unii care numai de acolo se inspira si au o imagine apocaliptica asupra acestei tari care a iesit pe crestere economica din criza iar salariul mediu net pe economie pe 2011 a fost de aproximativ 1500 de RON, iar in 2007, inainte de guvernarea Boc, inainte de criza mondiala si in plin avant economic mondial acesta era de 1043 RON! Sigur, o sa spuneti ca avem inflatie pe 3 ani. Dar la o inflatie medie efectiva de cateva procente pe an rezulta o devalorizare totala de aproximativ 15% a leului.  Deci tot pe plus fata de 2007.

Si atunci, fratilor, daca totalitatea romanilor castiga cel putin la fel ca inainte de criza, va intreb care dintre ei au saracit asa de tare intre timp? Oare nu chiar acei carcotasi care muncesc putin si vorbesc mult, sau cei care au fost descoperiti cu ajutoare sociale false si nu mai sunt tinuti in spate de restul romanilor care muncesc. Oare acestei categorii de romani se adreseaza Antenele si Realitatea? Sper sa fie cat mai putini...

 

Gabi U.

2 commentarii2968 vizualizări16 ianuarie 2012




rss 2.0
rss 2.0