Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 11 Iulie 2020 - 3322 vizitatori azi
Catre Primaria Municipiului Bistrita, d-lui Primar Ovidiu Cretu.

Subsemnatul Pop Ovidiu, domiciliat in Bistrita, str. Stefan cel Mare nr. 11, sc. C, ap. 37, legitimat cu CI XB, nr. 347449, prin prezenta vin sa va raportez un abuz facut de catre firma SC DUMCOR SRL Bistrita impreuna cu reprezentantii politei, daca o fii fost intradevar de fata si ma intreb daca au fost ale cui interese le reprezinta acesti politisti, ale cetateanului sau ale firmei SC DUMCOR SRL.

            In data zilei de 18.01.2012, am plecat de la Birourile Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, unitatea la care lucrez ca si economist in cadrul compartimentului aprovizionare-transport, pana la SC Francesca SRL situata pe strada Garii. Intrucat nu era loc de parcare in fata magazinului am parcat masina in fata statiei de autobus, am coborat jos si mergand in spatele masini am observat ca eram trecut de demarcatia liniei albe, marcaj care delimiteaza statia de autobus. Am mai remarcat mergand spre trecerea de pietoni ca a mai parcat o masina de culoare neagra chiar in statia de autobuz la inceputul statiei, neregulamentar. Am intrat in magazin, cred ca era in jur de ora 11 si 20 minute, am luat bateriile de chiuveta care imi erau necesare la Bucataria Spitalului TBC, intrucat aveam o defectiune, am urcat la etaj unde am intocmit documentele si am coborat la masina sa-mi duc bateriile, pe care le-am pus pe bancheta din spate. Am urcat din nou in magazin la etaj, am dus avizul de ridicare a marfii la contabilitate, dar intrucat era cineva in fata mea, am asteptat circa trei-patru minute, dupa care am coborat la masina pe care nu am mai gasit-o intrucat era ridicata. M-am intors in magazin, m-am interesat unde ar fii putut fi dusa si am aflat ca pe strada Zefirului. Am plecat pe jos pe langa piata agroalimentara Decebal si de acolo la firma SC Dumcor SRL, unde am achitat 300 lei si mi-am ridicat masina, intrucat trebuia sa ajung urgent sa se monteze o baterie la chiuveta care era defecta. Mi s-a comunicat de la firma ca o sa-mi soseasca prin posta si amenda contraventionala pentru parcare ilegala.

            Intrucat de la parcarea masinii ora 11.20 si pana ce am vazut ca nu mai am masina parcata, nu a trecut nici macar 20 de minute (aproximativ 11.35), consider ca acesta e un abuz, intrucat masina trebuia blocata o ora si abia pe urma trebuia ridicata, cel putin asa a fost aprobata hotararea consiliului local.

            Totodata intentionez sa dau si firma SC Dumcor SRL Bistrita in judecata, pentru abuz precum si organele politiei care au participat la acest abuz. Inca nu stiu cine a fost implicat pana o sa-mi revina procesul verbal prin posta.

            Va rog domnule primar Ovidiu Cretu, dispuneti in masura in care puteti, sau insarcinati persoanele abilitate, cercetarea acestui abuz si luarea masurilor care se cuvin pentru a nu se mai intampla astfel de evenimente nefericite care aduc o pata pe adresa Primariei pe care o reprezentati.

            Am convingerea ca acest abuz se va solutiona corespunzator. Daca sunteti in masura si constatati ca cele spuse de mine se adeveresc va rog dispuneti anularea procesului verbal ce e pe rol la Politia Primariei, sau Politia Municipala, precum si recuperarea celor 300 lei, luati abuziv.

            Alaturat va anexez copia procesului verbal de ridicare intocmit la ora 11.29 minute, precum si chitanta cu care am achitat la ora 12.05 minute.

Mentionez ca sunt un bun contribuabil si sunt cu toate taxele locale platite la zi, tocmai de aceea consider ca veti lua masurile ce se impun.

 

Cu stima, Ovidiu Pop.                     

                 Bistrita la, 19.01.2012

2 commentarii3668 vizualizări20 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0