Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Grecii rad de protestele noastre: "Ce-a fost ma parada aia gay la voi?"

Domnule Chiuzan, supun atentiei domniei voastre un rezumat al unor articole din presa elena, fara nici un comentariu din partea mea. N-ar fi rau sa-l faceti public. Departe de mine gandul de a incita la manifestari violente, Doamne fereste !

Va multumesc mult,  N. D.

Grecii rad de protestele noastre: "Ce-a fost ma parada aia gay la voi?"

Demonstratiile violente din ultimele zile ne-au atras ironii acide din partea Greciei, tara unde o manifestatie care se soldeaza cu mai putin de 100 de morti este considerata o demonstratie pasnica. Intr-o scrisoare deschisa catre bucuresteni, ziaristul elen Marcos Necastrates se intreaba retoric ce dracu e in capul nostru: "Pai aia e violenta la voi? Dar cine organizeaza protestele la voi, UNICEF-ul?"

Cotidianul atenian "Logos" merge mai departe si ii acuza pe protestatarii romani de complicitate cu jandarmii, pentru ca nu au reusit sa distruga mai nimic centrul capitalei: "Protestatarii romani n-au distrus mai nimic prin centrul Bucurestiului, de parca erau niste hippioti gay care nu aveau chef sa-si strice unghiile. Cu greu jandarmii lor au ales cativa protestatari mai draguti si i-au bagat in niste dube, probabil ca sa-i mai fardeze putin, ca aratau ca dracu. "


Si televiziunea nationala din Grecia a difuzat luni un reportaj despre evenimentele de la Bucuresti, insa l-a difuzat in matinalul de la ora 10.00, in locul desenelor animate. Din reportaj reiese ca manifestantii romani au venit la proteste cum te duci la o nunta, doar ca ceva mai pasnic: "In Grecia ies in strada minim zece mii si se intorc acasa maxim 8500, asta daca au noroc! La romani abia s-au strans vreo 1500, ca sa ce? Doar ca sa scrie PACE cu rujul pe trotuar?

Pentru 30 de raniti si patru bancute rupte erau suficienti grecoaica divortata si vreo trei copii .

 

N.D.

 

 

 

 

n.r. - e bine ca protestele din Romania sunt pasnice si nu sunt victime si la noi.

 

 

3 commentarii3129 vizualizări21 ianuarie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

tunarul
25 Ianuarie 2012 - 16:12

merge in loc de plugusorul cu, ....aho, ableeped mai demonstranti, nu iesiti pe Dorobanti(sunt jandarmi acolo)

Nelu Boldea
22 Ianuarie 2012 - 23:23

Da mai nene e super tare ce sa zic, nenea ND se asteapta sa ne dam in cap unul altuia? Si greci nu prea au cevb de gay sa nu uitam de amorul grec, pur si simplu o mizerie ce nu trebuia publicata nici pe o hartie igienica

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0