Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Duminica 05 Iulie 2020 - 9636 vizitatori azi
Daca a-ti respecta profesia si a aplica legea, inseamna sa fii "slugoi politic", imi asum public aceasta calitate.

DREPT LA REPLICA-Fata de acuzele pe care mi le-a  adus azi in sedinta colegiului prefectural primarul Stefan Sangeorzan, dau prezenta replica : Daca a-ti respecta profesia si a aplica legea, inseamna sa fii "slugoi politic", imi asum public aceasta calitate.

 Vreau sa se stie ca resentimentele primarului Sangeorzan fata de mine  izvorasc dintr-un interes personal in care,  familia sa, in calitate de operator economic, a fost sanctionata de institutia  pe care o conduc, in urma nerespectarii legislatiei in vigoare, in cadrul activitatilor comerciale desfasurate. 

Dovada faptului ca si-a recunoscut vinovatia abaterilor constatate de catre organele de control, este insusi faptul ca nu a contestat procesul verbal de contraventie in termenul legal si ca, in prezent, acesta se afla in executare silita la organele fiscale.

Despre atitudinea sa iresponsabila  nu pot decat sa ma gandesc cata dreptate avea o alta jurnalista, intr-un articol de exceptie in opinia mea, in care se spunea: "Nu luptati niciodata cu un porc. In primul rand, va veti murdari, in al doilea rand porcului ii va placea la nebunie si in al treilea rand, el joaca dupa un alt set de reguli"   (citat din "Despre aruncatorii de sulite". Mic indreptar de aparare, aparut azi in  Timp Online).

Cu stima,   COMISAR SEF 

 EC. Dina Suciu

 

0 comentarii2478 vizualizări31 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0