Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Luni 06 Iulie 2020 - 7424 vizitatori azi
Solicitare de autorizare manifestatie la Bistrita pana in ziua premergatoare inceperii campaniei electorale.

Catre, PRIMARIA BISTRITA-DOMNULUI PRIMAR. Subsemnatul, SULAR IGNA - CLAUDIU, domiciliat in mun. Bistrita, (...) prin prezenta declarare prealabila, in temeiul art. 30 alin 1 din Constitutia Romaniei privind libertatea de exprimare si a Legii nr. 60 / 1991 (republicata) privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, va rog sa autorizati manifestarea publica, in nume personal, pe spatiul pietonal din fata sediului Prefecturii si al Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud, zilnic intre orele 17-18, pana in ziua premergatoare inceperii campaniei electorale pentru alegeri parlamentare, respectiv prezidentiale in Romania.

    Scopul actiunii publice il constituie manifestarea aprobarii, adeziunii sau protestului in legatura cu deciziile si luarile de pozitie ale institutiilor publice si reprezentantilor acestora, la nivel central si local, prin exprimarea opiniei personale, verbale si scrise, precum si prin folosirea mijloacelor sonore si a drapelului national al statului si poporului roman, in acest sens.
    Pe timpul campaniei electorale (pentru alegerile locale, parlamentare respectiv prezidentiale) declar ca nu voi desfasura activitatea pentru care solicit prezenta autorizare.
    Va asigur ca manifestarea se va desfasura in mod pasnic si civilizat.
    Nu solicit din partea Primariei si a organelor de politie, respectiv a jandarmerie, luarea vreunei masuri speciale, servicii sau prezenta acestora la actiunile pe care urmeaza sa le intreprind in aceasta perioada, rezervandu-mi insa dreptul de a anunta din proprie initiativa, in conditiile legii, eventualele situatii conflictuale care ar putea aparea, pe durata prezentei mele la manifestatia declarata.

Bistrita, 24 febr. 2012                                 Sular Igna - Claudiu

 

 

 

0 comentarii2387 vizualizări25 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0