Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Miercuri 15 Iulie 2020 - 18244 vizitatori azi
"ONOAREA" si "DEMNITATEA" unui IZMANAR ! (pamflet intentionat)

Asadar, draga nanasule, fratilor si cumnatilor ! Stati o tara, asezati-va-ntr-o rana, (adicatelea, pe o parte) si ascultati o minunatie minunata. Nu "a fost odata ca-n povesti", nu "demult-demult s-a intamplat", nu, nici pomeneala. A fost chiar real-real. Povestea se intampla sa fie povestita la Be 1 (Tv) – pai unde ati auzit dumneavoastra povesti mai basmuite decat la acest post prezidential ? Si cine credeti ca era Povestitorul cel mai povestitor de minciuni (evident ca nu-si intrece stapanii basesbocisti !) Era, nimeni altul decat sinistrul adunaturii nenationale, ala cu "onoarea nereperata", onorabilul oneros (nu onctuos !) Adica izmanarul sef ! Nu-i dau numele ca mie nu vrea sa-mi plateasca reclama ce i-as face-o !

          Individul asta are tupeul si chiar mai mult decat atat, neobrazarea si ticalosia sa declare ca, "indiferent ce cred unii si altii (adica, indiferent ce credem noi, astia, prostimea), eu (adica EL, viteazul vitejilor) am ONOARE si DEMNITATE". Asa e, nasule, fratilor si cumnatilor: individuil asta chiar are OROARE ( fata de Armata, Politie, Jandarmeire) si DENSITATE in tradari si minciuni.  

          Pai, sa o luam metodic: de unde atata ONOARE la acest individ care isi tradeaza prietenii din PSD, isi tradeaza propriile convingeri (de stanga, parca, mi se pare ca  PSD-ul ar fi un partid de stanga) si trece cu arme si bagaje in tabara basesciano-bocista, la PDL (care, s-ar zice ca ar fi de dreapta, dar poate ma insel eu – avand in vedere masurile egalitariste si lozincile fluturate de marii si bravii nostri conducatori, geniile geniilor (iertati-ma, era sa scriu adevarul – adica geniile genunilor intunecate), precum "sa luam de la cei care au si sa dam la cei care au mai putin". Dar sa il intelegem pe acest izmanar – pentru el idolul suprem este CONDUCATORUL, farul calauzitor, un exemplu de urmat, (I)luminatul iluminatilor. Asa cum seful lui suprem, s-a inconjurat de o gasca de mafioti, si individul izmanar s-a inconjurat de o gasca de tradatori care, evident, nu urmaresc decat "scopurile nobile" ale imbogatirii proprii in dauna interesului national, adica pe spinarea prostilor de romani care ii suporta si nu ii scuipa in fata ! De unde DEMNITATE si ONOARE la acest individ care se bate cu caramida in piept ca el a fost si este sustinatorul militarilor, cand realitatea il contrazice flagrant ? Top modelul Camerei Deputatilor a fost surprinsa in flagrant de furt (80 = 170), iar individul fara rusine si cu o neobrazare vecina cu nesimtirea, adica izmanarul despre care fac vorbire (scriere), dupa ce VOTEZA IMPOTRIVA ARMATEI SI A MILITARILOR (Legea salarizarii uniformizatoare, Legea unei pensii unice de doi bani – legi comunistoide pana in cele mai mici amanunte), vine si declara cu seninatate ca el are ONOARE. Votand aceste legi aniconstitutionale a votat pentru desfiintarea categoriei de MILITAR, asezand aceasta categorie mai jos decat aceea de maturator de strada ! Ptiu ! Stuchite-ar matele !

          Imi este mie rusine de rusinea lui ! Daca a fost militar, nu-i bai. Padure fara uscaturi nu exista. Asta a fost (si a ramas) o uscatura din toate punctele de vedere ! I-am zis izmanar, pentru ca, atunci cand a fost ofiter activ, nu s-a ocupat decat de numaratul izmenelor soldatilor si de servit la mesele sefilor in calitate de ospatar. Dar multi romani se insala cand citesc prin mas media ca ar fi "general".  Pupandu-i in trei litere pe mai marii PUTERII din ultimii 20 de ani, a fost avansat (cica "onorific" – probabil ca de acolo cica, ar avea onoare !) ! "in general" si nu la gradul de general. Daca ar fi sa ridicam o statuie OPORTUNISMULUI, pe soclu l-am inalta pe SUPREMUL, JUCATORUL, (de poker), in spatele lui, pupandu-l libidinos in cele trei litere, l-am pune pe izmanar ! Acolo ii va fi locul si in ISTORIE !

          Nesimtirea individului nu are margini ! Da pe afara, fara dubii ! Asta chiar ne crede cretini (si chiar suntem daca il credem) ! Auzi ca el a zburat la Satu Mare cu avionul si a folosit tehnica militara "pentru ca am drept de control asupra unitatilor militare de pe teritoriul national". Sigur ca da, ba-i asta ! Ai drept de control, dar nu sa-ti aduci si partidul dupa tine !  Te mai lauzi ca ai strans peste 25.000 de maini ale cadrelor militare ! Eu parca imi aduc aminte ca la mai multe adunari ale cadrelor militare in rezerva si retragere ai cam fost huiduit ! Eu zic ca daca vei veni la Bistrita sa te feresti ca dracul de tamaie sa te intalnesti cu pensionarii militari ! S-ar putea sa nu te mai poti sterge de cate flegme intre ochi vei primi ! Asta asa, "pentru onoarea ta", da’ nu onoarea de familist (adica al familiei militare). Asa ca, bai tradatorule, fara onoare si fara demnitate, alatura-te lui Pacepa ! Prin actiunea ta ai contribuit nu la asigurarea linistii in tara, ci la semanarea urii si discordiei, a dezbinarii romanilor ! Practic, tradand,  alaturandu-te gastii mafiote conducatoare, CONTRIBUIND DECISIV LA DESFIINTAREA ARMATEI ROMANE, ATENTEZI, FARA PUTINTA DE TAGADA, LA SECURITATEA NATIONALA A ROMANIEI !

          Sa-ti fie rusine, ba izmanarule ! Mai devreme sau mai tarziu vei plati scump pentru tradarea ta !

 

DORIN FILIP

 

1 comentariu2779 vizualizări19 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0