Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Inca o intrebare la Referendum: subiectul Padurea Codrisor! - Scrisoare deschisa catre Consilierii din C.L. Bistrita.

Stimati Domni si Doamne Consilieri Locali ai Municipiului Bistrita: Antal Attila, Armean Lucian Marius, Avram George, Bria Dumitru Alexandru, Gagea Maxim, Hangan Sorin, Ilies Narcisa Simona, Kiss Laszlo, Kozuc Andrei, Moisil Filip, Moldovan Vasile, Molnar Iosif Augustin, Muthi Adrian Gelu, Peteleu Ioan, Rus Constantin, Sarmasan Mihai Lucian, Seserman Sorin Alin, Tabara Camelia, Talos Florin, Toniuc Alexandru Marian si Tuta Gheorghe. Subsemnatul Bojor Florin Ioan si alti cetateni ai comunitatii bistritene venim cu rugamintea la domniile voastre de a introduce inca o intrebare pentru posibilul referendum, anuntat ca tema centrala de discutie pentru sedinta extraordinara a Consiliului Local Bistrita din 2 septembrie 2013.

Datorita numeroaselor solicitari si manifestari din spatiul public de protejare a Padurii Codrisor si a zvonului ca majoritatea dintre domniile voastre ar dori un referendum popular cu subiectul variantei ocolitoare a municipiului Bistrita, vazand aplecarea si deschiderea pe care o aveti spre democratie prin consultarea cetatenilor si solicitarea votului nostru, venim cu rugamintea de a introduce o a treia intrebare in textul posibilului refrendum.

Aceasta intrebare am dori sa aiba ca subiect central viitorul Padurii Codrisor, un simbol si o emblema a orasului nostru. Prin urmare, va rugam respectuos sa introduceti in intrebarile posibilului referendum, fie una dintre variantele de mai jos, fie o varianta creata de domniile voastre, alesii si reprezentantii nostri, dar care sa fie centrata pe viitorul Padurii Codrisor.

Posibile variante de intrebare pentru viitorul Padurii Codrisor:

a. Suneti de acord cu taierea Padurii Codrisor in proiectul variantei ocolitoare sud?

b. Suneti de acord cu defrisarea Padurii Codrisor?

c. Doriti ca Padurea Codrisor sa fie amenajata ca zona de agrement?

Va multumim frumos!

Prof. Florin I. Bojor.

 

 

 

 

 

0 comentarii2835 vizualizări31 august 2013




rss 2.0
rss 2.0