Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sfaturi intelepte Marti 01 Decembrie 2020 - 6070 vizitatori azi
LIMONADA + BICARBONAT = CHIMIOTERAPIE

BETI ZILNIC LIMONADA CU APA SI E FOARTE BINE DACA SE ADAUGA O  LINGURITA DE BICARBONAT.

 

Lamaia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decat chimioterapia.

De ce nu am aflat de asta? Fiindca exista organizatii interesate sa gaseasca o versiune sintetica, care sa le permita sa obtina castiguri fabuloase. Asa ca, de acum inainte poti sa ajuti un prieten care are nevoie, spunandu-i ca este favorabil sa bea lamaie cu bicarbonat ca sa previna boala. Gustul este agreabil si bineinteles nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Si daca ai posibilitatea, planteaza un lamai (copac) in curtea sau in gradina ta. Toate partile sunt utile.

Prima data cand vrei sa bei un suc, cere-l din lamaie naturala, fara conservanti.

Cate persoane mor in timp ce acest secret a fost pastrat ca sa nu puna in pericol profiturile multimilionare ale marilor corporatii?

Asa cum se stie lamaiul arbore este mic. Nu ocupa mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lamai, lima .

Fructul este un citric. Pulpa se poate manca ca atare sau se foloseste in mod normal la bauturi, serbet, dulciuri.

Interesul pentru aceasta planta se datoreaza puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Desi i se atribuie mult mai multe proprietati, cea mai interesanta este aceea de a avea efect asupra chisturilor si tumorilor.

Aceasta planta este un remediu impotriva cancerului verificata in toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimba PH-ul corpului, si se afirma ca este de mare folos in toate felurile de cancer (nota: cancerul este produs de o ciuperca numita Candida....si se recomanda tratamentul cu bicarbonat impotriva bolii!) Este considerat ca un agent anti-microbian cu spectru larg impotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor care traiesc in mediu acid, dar adaugand bicarbonatul in limonada se schimba PH-ul organismului; este eficient impotriva parazitilor interni, viermilor, regleaza tensiunea arteriala mare si este antidepresiv, combate tensiunea si tulburarile nervoase.

Sursa acestei informatii este fascinanta. Provine de la cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 probe de laborator, realizate incepand din 1970 frotiurile au aratat

ca distruge celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas. Componentele acestui arbore au demnstrat ca actioneaza de 10.000 mai bine incetinind cresterea celulelor canceroase ca si produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit in mod uzual.

Si ce este inca si mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lamaie si bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectand celulele sanatoase.

0 comentarii22134 vizualizări21 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0