Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Turistul din China, o sansa pentru relansarea turismului romanesc.

Asociatia de prietenie Romania-China filiala BN in colaborarea cu "Cooperativa de afaceri" din cadrul Centrului Privat de Afaceri SRL au organizat un work shop in care s-a prezentat imaginea Chinei actuale in comparatie cu cea din Romania.

Organizatorii Cristian Munthiu si Remus Lungu au prezentat date reale despre turistul chinez, modele de cumparare, obiceiuri, obiective, tendinte, instrumente de marketing si oportunitati pentru operatorii de turism din Romania.

In cadrul aceleiasi intalniri a fost prezentat si proiectul "Mami! Vreau sa am afacerea mea, proeiect al Centrului Privat de Afaceri SRL, unde pe parcursul a 8 saptamani  copiii cu varta cuprinsa intre 7 si 11 ani vor invata jucandu-se abc-ul afacerilor. La acest eveniment au participat o serie de oameni de afaceri si reprezentanti ai judetului BN din cadrul Asociatiei de prietenie Romania-China, membri din conducerea Institutului Confucius din Cluj-Napoca si reprezentanti ai Chinei, care traiesc sau invata in tara noastra

5 commentarii3682 vizualizări17 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0