Turism Marti 17 Iulie 2018 - 18164 vizitatori azi
FINAL DE SEZON TURISTIC PENTRU PENSIONARII BISTRITENI.

Casa de Ajutor Reciproc al pensionarilor bistriteni si-a incheiat stagiunea turistica marti 27 octombrie. Una dintre preocuparile principale al conducerii CAR Bistrita-Nasaud in directia inchegarii relatiilor interumane si a nevoilor de socializare s-a incheiat cu brio. 

Dupa 14 excursii organizate sub conducerea presedintelui CAR  Iorgu Haidau, membri CAR   iubitori  de  natura, in  ziua Sfantului cuvios Dimitrie cel Nou au trait prin inegalabilul Maramures  ultima activitate de acest gen. Locuri istorice, frumuseti ale naturii, manastiri si biserici fara egal din Romania, au constituit in anul 2015 scopul principal al acestor iesiri motorizate.                                                                             Din inima Pamantului de la salina  Turda, in varful Transfagarasanului, trecand prin Cheile Bicazului si pana la celebra Manastire Prislop dar si dulcea Bucovina, pensionarii membri CAR Bistrita-Nasaud au beneficiat de servicii excelente, atat in ceea ce priveste transportul cat si de informare.

Din cele 14 excursii organizate, patru s-au extins pe durata a doua zile iar zece s-au derulat pe parcursul unei singure zile, motivate fiind si de sanatatea  fizica a participantilor.

De remarcat  si faptul ca vizita in Bucovina, la locul de veci al domnitorului Stefan  cel Mare si Sfant de la Putna, a fost sustinuta financiar de catre CAR Bistrita Nasaud care a incercat astfel sa-i ajute pe cei ale caror venituri lunare insemnau mai putin de 600 de lei. Un gest si o atitudine care merita preluate si de catre alte strtucturi.

       La final de stagiune turistica, participantii la "escapada"  Maramures  au tinut sa multumeasca prin presedintele  Iorgu Haidau, conducerii Casei de Ajutor Reciproc pentru momentele de relaxare oferite de-a lungul anului, solicitand in acelasi timp ca viitoarea stagiune sa fie asigurata din punct de vedere al transportului de  catre aceeasi firma MOLDODENI, un model de preocupare pentru confortul si siguranta pasagerilor.

                 Spus mai pe romaneste.....daca se vrea ....se poate !!!

 

 

           S.Daraban.

0 comentarii7105 vizualizări28 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0