Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Luni 19 August 2019 - 644 vizitatori azi
"Tura de Lac Colibita".

Cicloturism - Tura de Lac Colibita. Daca tot se anunta vreme caniculara duminica, ne-am gandit ca e momentul sa facem mult asteptata tura de Lac Colibita. Ora de intalnire: 07:10. Ora de plecare: 07:40 (bilet tren Interregional Calatori 4,40 lei). Loc de intalnire: gara Bistrita.

Traseul este: Bistrita-Bistrita Bargaului-Colibita-Mita-Taul Zanelor-Stegea-Bistrita Bargaului-Bistrita. Va fi aproximativ acelasi ca si cel de la CBF. Lungimea traseului cu bicicleta este de aproximativ 66 km, din Bistrita Bargaului. Pana acolo vom merge cu trenul. La retur vedem noi daca ne intoarcem tot cu trenul sau pe biciclete pana la Bistrita.
In timpul turei vom face popasuri de regrupare, precum si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz. Va fi o tura cu grad de dificultate mediu spre avansat, data fiind distanta si diferenta de nivel. Recomandam participarea biciclistilor cu antrenament, experienta si cu o stare de sanatate buna.
Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country si mountainbike corespunzator echipate si recomandam purtarea castii de protectie. Rugam participantii sa aiba la purtator camere de bicicleta de schimb, manusi, set pt repararea camerelor, protectie solara, mancare si apa.
Echipa Fit Impact invita iubitorii de miscare, natura si aer curat sa participe!

 

FIT IMPACT SRL

0 comentarii8575 vizualizări03 august 2017
rss 2.0
rss 2.0