Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Winter Tour face atmosfera pentru al 10-lea an consecutiv pe partiile din Romania.

Sinaia este destinatia surpriza a sezonului aniversar. A 10-a editie Winter Tour se va desfasura intre 7 ianuarie si 12 martie 2023, timp de 10 weekenduri, pe 9 partii din Romania. Caravana distractiei are pregatite, si pentru acest sezon, concursuri cu premii, petreceri apres-ski, concerte pe zapada, lectii gratuite de schi pentru incepatori si jocuri, atat pentru schiori si snowboarderi, cat si pentru iubitorii de munte si natura.

           Tiberiu Pop, organizator Winter Tour: "Ne bucuram ca sarbatorim 10 ani de Winter Tour, un eveniment care s-a nascut dintr-o dragoste pura a unor prieteni pentru munte si schi. Acum ne uitam cu drag la un eveniment matur, cu foarte multe activitati distractive, cu un lounge foarte cool care e locul perfect de stat pe partie cand nu esti pe schiuri sau pe placa. Avem super concerte pe zapada si apres-ski parties, weekend de weekend. Anul trecut am organizat la Muntele Mic Borlova, Winter Tour Challenge, o competitie nebuna pe zapada intre 3 campioni la schi, downhill si raliu: Ania Caill, Mihai Anitan si Simone Tempestini. Noi ne-am testat limitele, iar cei de pe partie au avut parte de un show complet! Dar, cel mai important, este ca avem stransa in jurul nostru, dupa 9 ani de eveniment, o super comunitate a iubitorilor de sporturi de iarna din tara, oameni care traiesc viata din plin. Cu totii avem de coborat partii sau de atins adancuri. Noi incercam sa dam acel imbold: traieste, bucura-te de viata. Be fully alive!"

 

In fiecare weekend, din ianuarie pana in martie, Winter Tour poposeste pe alta partie din tara. Activitatile se desfasoara in fun lounge-ul instalat de obicei la baza partiilor. Activitatile incep la primele ore ale diminetii si tin pana seara. Cei care ajung la lounge pot sa participe la zeci de

jocuri de iarna cu premii, la provocari, dar si sa se relaxeze pe fotolii-puf sau sa se incalzeasca in cort. Sambata seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zapada. Accesul la toate activitatile Winter Tour este gratuit.

 

Sinaia: o noua destinatie in Winter Tour 10

Winter Tour poposeste anul acesta pe o partie extrem de indragita de schiorii si snowboarderii din intreaga tara: Sinaia. Este a 24-a partie din Romania pe care ajunge evenimentul in cei 10 ani de existenta. De-a lungul timpului, Winter Tour a vizitat partiile de la Arena Platos, Arieseni -

 

 

Vartop 1, Arieseni - Piatra Graitoare, Azuga, Borsa, Buscat, Busteni Kalinderu, Cavnic, Cozla -, Piata Neamt, Icoana, Marisel, Muntele Mic - Borlova, Parang, Poiana Brasov, Predeal, Prislop, Rarau, Straja, Suior, Sureanu, Transalpina, Vatra Dornei - Parc, Vatra Dornei - Veverita.

 

Calendarul Winter Tour 10

Winter Tour 10 incepe in weekendul 7-8 ianuarie, la Partia Olimpica Borsa, judetul Muramures, iar apoi continua periplul pe Valea Prahovei la Azuga, Predeal si Busteni. Luna februarie incepe in peisajele de vis de la Muntele Mic, se intoarce la Borsa pentru inca un sfarsit de saptamana memorabil, apoi strabate nordul tarii spre Rarau, Cavnic si coboara la Buscat, in judetul Cluj. Ultimul weekend din Winter Tour 10 marcheaza o partie noua pe harta celui mai vechi eveniment de iarna din tara: Sinaia.

 

?       7 - 8 ianuarie - Borsa

?       14 - 15 ianuarie - Azuga

?       21 - 22 ianuarie - Predeal

?       28 - 29 ianuarie - Busteni

?       4 - 5 februarie - Muntele Mic

?       11 - 12 februarie - Borsa

?       18 - 19 februarie - Rarau

?       25 - 26 februarie - Cavnic

?       4 - 5 martie - Buscat

?       11 - 12 martie - Sinaia

 

Winter Tour - cel mai vechi eveniment de iarna din Romania

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarna din Romania, ajuns anul acesta la cea de-a zecea editie. S-a nascut din dorinta unor pasionati de munte de a promova partiile din Romania si de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarna si de natura. A devenit repede un eveniment de anvergura pe partiile de schi, marcand parteneriate cu cele mai frumoase statiuni de iarna din tara. An de an, in fiecare weekend, din ianuarie pana in martie, gasca Winter Tour se afla pe o alta partie din Romania, cu jocuri de iarna, distractie, muzica, lectii de schi gratuite si concursuri.

 

 

Contact:

wintertour.ro/ / Facebook / Instagram / YouTube

Bianca Somlea, PR Specialist - 0744 844 792

0 comentarii9072 vizualizări22 decembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0