Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Viata buna de festival la Durusa.

Intre 22 si 25 august ne intalnim in Durusa, Maramures, cu palaria si ochelarii de soare, la cea de-a 4-a editie a festivalului Durusa SummerHills. Noi venim cu bicicleta.Suntem pregatiti pentru 4 zile pline de muzica, soare, activitati si jocuri, cu un line-up bogat, mesteri si artisti priceputi, in locul unde viata la tara are un orizont optimist nelimitat. Dansam in ritm de jazz, soul, funk, deep housetropical disco, cu infuzii electro sacustice, iar pana la festival ne delectam cu stilul lejer de vara la evenimentele promo DSH din Cluj si Brasov (TBA).

Aducem in varf de deal ateliere de dans contemporan, teatrul umbrelor, ateliere de stenope (aparate foto pinhole), space paintinglandartzmee sarcuri, pe langa multe altele. Nu suntem doar un festival muzical de vara, ne-am indagostit de un loc si un sentiment si am dedus si adoptat un nou stil de viata, pe care vrem sa il imbogatim continuu. Avem mediul natural pe care intervenim cu instrumente culturale, artistice si sociale si vrem sa dam mai departe mix-ul potrivit.  Am strabatut drumurile, padurile si dealurile Durusei pe doua roti, iar senzatia descoperita a intrecut limita maxima de fiecare data. Nu putem altfel, decat sa va trimitem cea mai de pret recomandare a Road Runner-ilor duruseni: haideti la Durusa by bike! Detalii despre trasee si echipamente gasiti pe www.summerhills.ro. Pana pe 20 august, biletele SummerHills se gasesc in 7 orase din tara. Sunt chiar langa tine daca esti din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Iasi, Timisoara, Cluj sau Baia Mare. Tot pana pe 20 august biletele au pret redus. Daca in ziua festivalului le vei cumpara cu 60 lei, in locatiile partenere le gasesti pana atunci cu 45 leisi includ accesul la festival, camping, facilitati si toate activitatile programate, pentru toate cele 4 zile. Intre timp, ne vedem pe pagina de Facebook, pe eveniment si pe www.summerhills.ro .
Road Runner Society este expresia formala a unei prietenii legate intre oameni, sunet, cultura, arta si natura. Porniti de acelasi indemn, am gasit Durusa, ca fiind spatiul cu identitatea cea mai rezonanta. Curajul ideilor de sub umbrela RRS a intalnit resursele si spiritul local activ, ce au nascut planuri de dezvoltare. Durusa SummerHills este prima invitatie la cunoasterea rurala. Proiectele in curs ale asociatiei includ trasee ciclo-turistice si reinterpretari ale cadrului de invatare traditional, respectiv redefinirea identitatii scolii din sat.   CONTACT  


Iulia Antonie Comunicare Durusa SummerHills  0721 134 751 salutdurusa@gmail.com Pop Alexandru Vicepresedinte Road Runner Society  0752 547 908 alexadipop@gmail.com


 

­

0 comentarii2625 vizualizări16 august 2013
rss 2.0
rss 2.0