Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 2810 vizitatori azi
O noua provocare - "Tineri prin labirint".

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, Club Sportiv Municipal Bistrita, Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog BN, Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Bistrita Nasaud, Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita,   ACF Gloria Bistrita, Asociatia Judeteana de Fotbal, Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud prin Centrul Europe Direct Bistrita, Reborn Streetdance Bistrita, Trupa Lotus, Hotel Metropolis si Pizzeria Tonight organizeaza in perioada 25-27.10.2013 cea de a -VIII- a editie a proiectului "Tineri prin labirint".

          Acest proiect este unul de traditie constand intr-un concurs interactiv pe echipe,  cu un mare impact in randul tinerilor. La cea de a VII-a  editie organizata in 2012 s-au inscris 17 echipe.

           Pe parcursul celor trei zile  tinerii participanti vor avea de trecut  printr-o serie de probe in urma carora vor acumula puncte. In final, echipa cu cel mai mare punctaj va fi desemnata castigatoare.

          Echipele vor fi formate din 12-15 persoane (mimim 5 fete si minim 5 baieti) cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani. Fiecare echipa va avea un nume si isi va desemna un capitan.

          Incercarile "Labirintului" vor fi variate, de la concursuri  sportive, de creativitate, inteligenta si aptitudini, pana la jocuri marunte. Printre probe se vor numara cele de dans, karaoke, streetball, fotbal, volei, tenis de masa etc.

          Actiunea urmareste sa dezvolte tinerilor participanti capacitatea de a lucra in echipa, de a se organiza si totodata de a-si asuma anumite sarcini spre a le putea duce la indeplinire.

          Marele premiu va consta intr-un week-end la Centrul de Agrement Sangeorz Bai in perioada vacantei de vara a anului 2014, 15 abonamente CardioGym/ Fit Aerobic/TRX & Tabata  oferite de Metropolis SPA si multe alte premii surpriza .

          Parteneri media: Kiss FM, Bistritanews.ro, Radio Transilvania, Rasunetul, CityNews.ro, Mesagerul de Bistrita, Sportul Bistritean, Bistrita24.ro, Timponline.ro ,  AS-TV Bistrita, News BN, Obsevator BN, Gazeta Bistritei, Radio Somes.

          Tinerii interesati sunt asteptati la sediul Directiei Judetene de Sport si Tineret BN, Str.Parcului, Nr.1( in incinta stadionului municipal) pentru a se inscrie incepand cu data de 09.10.2013 pana in data de 22.10.2013. Pentru informatii suplimentare 0263/231470.

 

          Va dorim succes !

                                    Coordonatori proiect,

                                              Gavrilas-Vasilichi Daria

                                                  Socaciu Monica.

.

Foto - arhiva

0 comentarii1953 vizualizări02 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0