Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 3182 vizitatori azi
Sunt tanar, am talent - pot crea!

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Liceul de Arte Plastice "Corneliu Baba" - Bistrita desfasoara  proiectului "Sunt tanat, am talent - pot crea!".

           In opinia noastra implicarea tinerilor in activitati prin care sa isi dezvolte creativitatea, sa-si imbunatateasca calitatile estetice, sa formeze si sa lucreze intr-o echipa sunt cele mai eficiente metode pentru ca tinerii sa creeze si sa inoveze.

  In peroiada 07.10-10.12.2013 tinerii de la Liceul de Arte Plastice "Corneliu Baba" - Bistrita cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 ani vor realiza in atelierele scolii lucrari de pictura si grafica cu materiale necesare realizarii lor puse la dispozitie de DJST BN. Toate lucrarile realizate vor fi prezentate in data de 11.12.2013 in cadrul unui vernisaj la Muzeul Judetean BN. Cele mai bune lucrari realizate vor fi premiate. Juriul va fi format din profesorii Liceului de Arte Plastice "Corneliu Baba" - Bistrita.

Premiile constau in albume de arta  din domeniul picturii si graficii.

 

 

Coordonator proiect,

  Inspector  :  Daria Gavrilas-Vasilichi

0 comentarii2135 vizualizări07 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0