Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 3040 vizitatori azi
Lectii de stil, marca Studfest.

Evenimentele programate pentru cea de-a patra zi a Studfest - festivalul studentilor bistriteni - au ca principal obiectiv, oferirea unor exemple de activitati prin intermediul carora tinerii nostri sa exerseze cum isi pot petrece "cu stil", o zi obisnuita din viata lor.

             In  acest sens, Extensia Bistrita a U.B.B. a gazduit "Campania pentru citit", actiune prin care au fost expuse volume ce au putut fi achizitionate la un pret modic, fiind incurajat totodata si schimbul de carti intre studenti. Considerand ca cititul, pe orice tematica, are efecte garantate asupra modelarii unei personalitati, Studfest recomanda aplecarea permanenta spre lectura.

             In continuare, Clubul Cochetelor si-a propus ca pe langa "Bazarul de toamna", editia a III-a, organizat in Plan B, sa initieze o serie de consultari cu privire la vestimentatie, respectiv modelele demne de urmat, din aceasta perspectiva. Bistrita se poate lauda cu tineri nu doar inteligenti, ci si foarte frumosi, motiv pentru care dorim sa-i ajutam in a-si da seama ce anume ii avantajeaza si ce nu, in vestimentatia pe care o adopta.

             Pentru ca serile de octombrie au devenit cam lungi, concertul de la Sinagoga sustinut de Razvan Suma la pian si Josu Okine?a la violoncel, intregeste o zi petrecuta cu folos, dar si cu..."stil", la Bistrita.

 

Biroul de presa al Studfest.

0 comentarii1988 vizualizări21 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0