Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 2936 vizitatori azi
Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor locale.

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va invita la Conferinta Regionala "Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor locale", care va avea loc Joi 21 noiembrie  2013, in Zalau - Sala Avram Iancu a Primariei Municipiului Zalau, conform programului atasat. Evenimentul este deschis oamenilor de afaceri si persoanelor cheie din administratia publica locala si judeteana din Zalau, Cluj, Bistrita, Maramures si Satu Mare.

Conferinta va cuprinde prezentari, sesiuni interactive de discutii intre consultanti si participanti si un pranz in format deschis, existand posibilitatea comunicarii informale. Vor fi abordate teme de interes, cu accent pe implementarea unor instrumente de stimulare a dezvoltarii economice pe termen mediu si lung, in comunitatile urbane si rurale.

Temele conferintei vor fi sustinute de profesori si consultanti cu o experienta importanta in management, administratie publica, finante, dezvoltare locala, tehnologia informatiei si comunicatii ce vor raspunde intrebarilor si vor acorda asistenta directa pe subiectele si problemele ridicate de catre dumneavoastra.

Va invitam sa va inscrieti la Conferinta pana in data de  15 noiembrie 2013, prin transmiterea datelor de contact Consultantilor Regionali FNTM, Angela Simonca - tel. 0761.101.079, e-mail :   angela.simonca@fntm.ro si Sorin Muresan - tel. 0761.101.078, e-mail: sorin.muresan@fntm.ro . Taxa de participare la eveniment este de 300 lei si se poate achita prin virament bancar in contul RO64 BRDE 410S V216 1692 4100 sau cu numerar, inainte de inceperea evenimentului.

Fiecarui participant la conferinta i se va acorda o bursa in valoare de 1000 lei pentru inscrierea gratuita la cursul  online "Program de Educatie Manageriala", care se desfasoara pe parcursul a 6 luni si care ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 7 module de curs, concepute de o echipa de profesori recunoscuti in mediile universitare: firma si mediul economic, antreprenoriat si inovare, managementul afacerii, marketingul afacerii, finantele si contabilitatea afacerii, comunicare si negociere, IT pentru afaceri.

Evenimentul regional care va avea loc in Zalau se inscrie in misiunea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri de promovare a culturii manageriale moderne in societatea romaneasca, in spiritul economiei de piata si a valorilor civilizatiei de tip occidental.

Cu deosebita consideratie,

 

 

Marius Bostan - Presedinte.

 Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM

Dumbrava Rosie 2, Bucuresti, www.fntm.ro

1 comentariu2030 vizualizări23 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0