Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 2792 vizitatori azi
Studfest - zi dedicata dezvoltarii personale.

A saptea zi de Studfest Bistrita 2013 - zi dedicata patrimoniului, a inceput cu un event dedicat dezvoltarii personale, eveniment sustinut de Domnul Eusebiu Burcas - trainer si consultant in management personal, cunoscut pentru diversele conferinte si workshop-uri de dezvoltare personala si educatie  financiara sustinute la nivel national.
  Evenimentul a fost sustinut in aula Universitatii Babes-Bolyai - Extensia Bistrita, unde, principalii participanti au fost chiar studentii universitatii, alaturi de un numar mai mic de tineri care au accesat si ei la ideea unui curs despre tema principala a prezentarilor - Antreprenor versus Angajat.
  Despre Eusebiu Burcas s-ar putea scrie despre CV-ul vast prezentat, dar mai bine ar fi sa evidentiem profesionalismul cu care tinerii studenti au fost purtati in cunoasterea despre independenta financiara, activ versus pasiv, si nu in ultimul rand, despre antreprenor versus anagajat. Tema este una actuala si care ar trebui foarte atent dezbatutata, intr-o perioada in care cuvantul criza reprezinta un termen mult prea uzitat cand vine vorba despre o discutie ce priveste finantele proprii. Mai multe puteti afla accesand www.burcash.ro.
  Pentru Studfest Bistrita 2013 - promovarea cunoasterii finantelor personale a reprezentat un eveniment care sa dovededeasca, daca mai era nevoie, ca acest festival se doreste sa devina un eveniment viu, care promoveaza spiritul tanar, dorinta de cunoastere si nu in ultimul rand capacitatea de "a gandi in afara cutiei".

0 comentarii1981 vizualizări25 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0