Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 9838 vizitatori azi
Tineri prin labirint-prima zi.(85 de poze si programul pe 3 zile)

Vineri, 25 octombrie, a avut loc la Sala Polivalenta din Bistrita, inaugurarea concursului interactiv pentru tineret, intitulat sugestiv "Tineri prin labirint". Prima zi a fost rezervata prezentarii celor 9 echipe de participanti, formate din tineri si adulti cu varsta de pana la maxim 35 de ani.

 Fiecare echipa a incercat sa-si faca o prezentare cat mai originala si sa impresioneze astfel juriul pentru a obtine cat mai multe puncte pentru clasamentul final, in speranta obtinerii marelui premiu ce consta intr-un sejur complet pentru echipa la tabarele scolare din Sangeorz-Bai.

In concurs, s-au prezentat echipele cu numele: Matinalii, Hubba-Bubba, Anbalivabal, Excelsior, Galacticii, Seven, Excentricii, Undercover, Fox Kids.

Sambata si duminica, echipele vor fi prezente la un program de intreceri sportive dar si la un program cu probe in timp de noapte, urmand ca duminica dupa-masa sa fie organizata Gala finala, tot la Sala Polivalenta din Bistrita.

 

Program:

 Vineri -25 octombrie 2013, de la ora 17.00 a avut loc prezentarea echipelor la Sala Polivalenta, unde au fost inscrise 9 echipe, iar dupa prezentare s-a primit o mapa cu tot ceea ce au de facut in urmatoarele 2 zile.

 

Sambata, 26 octombrie, de la ora 9:00 la LPS a avut loc proba la fotbal, de la 9.00 baschet la Colegiul National "Liviu Rebreanu’’, de la 11.00 volei la C.N. Liviu Rebreanu si de la 12.00 tenis de masa - la sala de tenis de masa "Gheorghe Bozga.

Intre orele 20.00- 22.00 va avea loc Jocul de noapte, unde primesc o hartie cu anumite lucruri, care trebuie aduse in 2 ore.


 Duminica, 27 octombrie, pana la ora 14.00 trebuie sa aduca la sediu DJST BN probele de 3 zile care au constat in fotografii, o macheta si altele... care trebuie predate.

In aceiasi zi, la ora 17:00 la Sala Polivalenta va avea loc dans, karaoke, dar si proba data de Camera de Comert si Industrie BN numita "Sunt cetatean european, deci particip’’.

In functie de punctele acumulate in cele 3 zile se afla castigatorii. Echipa cu cel mai mare punctaj e desemnata castigatoare.

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu2401 vizualizări26 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0