Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 3456 vizitatori azi
Concursul "Tineri prin labirint", a fost castigat de Hubba Bubba.(100 de poze)

Concursul "Tineri prin labirint", editia a VIII - a, organizat de Directia Judeteana de Tineret si Sport Bistrita-Nasaud, a adus timp de trei zile o serie de intreceri la Sala Polivalenta. Prima zi a fost rezervata prezentarii celor 9 echipe de participanti, formate din tineri si adulti cu varsta de pana la 35 de ani. Fiecare echipa a incercat sa-si faca o prezentare cat mai originala si sa impresioneze astfel juriul pentru a obtine cat mai multe puncte pentru clasamentul final, in speranta obtinerii marelui premiu ce consta intr-un sejur complet pentru echipa la tabarele scolare din Sangeorz-Bai.  In concurs s-au prezentat echipele Matinalii, Hubba-Bubba, Anbalivabal, Excelsior, Galacticii, Seven, Excentricii, Undercover, Fox Kids. Sambata echipele au fost prezente la un program de intreceri sportive, dar si la probe pe timp de noapte.

Duminica la Sala Polivalenta din Bistrita au fost prezente sute de persoane, adulti, tineri si copii dornici sa vada finala acestui concurs.  Juriul a trebuit sa analizeze si sa  puncteze machetele prezentate de echipe dar si probele de karaoke si dans.

De asemea au avut loc si reprezentatii a trupei de majorete de la CN Andrei Muresanu - Cheers -condusa de Roxana Lapuste, ai trupei de dans  Lotus - condusa de Ana Maria Antal, fetele de la trupa de dans Reborn - conduse de Dora Incert si baietii de la break-dance condusi de Ciprian Raul.

 La final pe primul loc s-a situat echipa Hubba  Bubba, locul II - Excelsior  iar locul -III - revenit echipei Undercover.

.

 Marius Chiuzan.

1 comentariu1834 vizualizări28 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0