Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 20 Iunie 2021 - 14587
Tanar inteprinzator.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud   desfasoara editia a- II-a a proiectului "Tanar inteprinzator". Acesta este adresat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani, dornici sa cunoasca etapele realizarii unei afaceri de succes si care pe viitor doresc sa-si ia soarta in propiile maini.

         DJST  BN prin proiectul propus vine in sprijinul tinerilor printr-un curs de doua module a cate doua ore, unde se vor prezenta  atat oportunitatile cat si riscurile inceperii unei afaceri (personalitatea intreprinzatorului, formalitatile necesare infintarii unei firme, plan de afaceri, elemente de legislatie fiscala, surse de finantare, tehnici de marketing, etc.).

 

          Perioada de inscriere este 01-13.11.2013. Inscrierile se vor face pe baza  unei scrisori de intentie care va fi depusa de aplicant la sediul DJST BN, str.Parcului, nr. 1 ( In scrisoarea de intentie se va motiva dorinta si argumentele participarii la acest curs si se va prezenta pe scurta o idee de afacere).

 

          Cele doua module ale cursului se vor desfasura in perioada 14 - 15.11.2013 incepand cu ora 14.00.

 

          Va asteptam !

 

         

 

                  

 

 

 

                                                                                       Coordonatori proiect:

 

                                                                                       Gavrilas-Vasilichi Daria

 

                                                                                           Socaciu Monica

 

 

 

 

1 comentariu2842 vizualizări31 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0