Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 3694 vizitatori azi
CUPA SCOLILOR LA STREET DANCE 2013, editia-VI!

Au inceput pregatirile pentru cea mai tare competitie de street dance, intre scoli, din tara!  CUPA SCOLILOR LA STREET DANCE 2013, editia-VI!.  Nu ne-a fost usor, dar nici greu! A fost si va ramane, in schimb, o placere inegalabila: DANSUL! In cei sase ani ce se implinesc de la prima participare intr-o competitie scolara nationala, ReBorn Bistrita si-a acumulat experienta, amintiri si prieteni ce o obliga sa continue ridicand stacheta calitatii actului sportiv si artistic.

Renascuti din focul dansului, minunata familie ReBorn Bistrita este mandra tare sa anunte inceperea pregatirilor pentru o noua editie a Cupei Scolilor la StreetDance! Anul 2014 vine cu cea de-a VI-a editie a indragitului concurs interscolar national a carui finala se va desfasura la Bistrita in data de 29 martie.

Finalele judetene sunt programate astfel: Brasov - 9 martie, Baia-Mare - 15 martie, Alba-Iulia 22 martie, Botosani - 23 martie, urmand ca in deschiderea finalei nationale sa se desfasoare si finala judeteana Bistrita-Nasaud, tot in 29 martie.

Toate scolile si liceele ce doresc sa participe la acest eveniment sunt bine-venite si asteptate sa se inscrie.

 Pentru a lua parte la Cupa Scolilor la Street Dance, tinerii dansatori trebuie sa-si alcatuiasca o trupa cu un numar de minim 3 si maxim 9 persoane, care sa reprezinte o singura scoala.  Se permite ca o echipa sa aiba un numar de maxim 2 invitatii din afara scolii, iar o scoala poate fie reprezentata de mai multe echipe. Scolile participante la concurs atat la etapa judeteana cat si la finala nationala vor avea de pregatit in acest an doar o singura proba si anume: un SHOW PROPRIU de aproximativ 3 minute pentru echipele de liceu si 2 minute jumatate, pentru echipele din scoala gimnaziala. Urmatorul pas este sa completeze formularul de inscriere si sa-l trimita la adresa de email cupascolilor@yahoo.com.

 Scolile finaliste a fiecarei sectiuni, licee/gimnazii, vor fi desemnate in urma punctajului acordat de juriu pe baza unor criterii, iar castigatorii locurilor I, II, III din fiecare judet vor participa la Marea Finala Nationala la Bistrita.tr

Campionii nationali ai CSSD in anul 2013, au fost liceenii din trupa ELECTRICKS, reprezentanti ai Colegiului Tehnic INFOEL, iar la scoli gimnaziale locul 1 a fost ocupat de trupa CBS - Can't be Stoped, reprezentanta a scolii gimnaziale din Tuzla, judetul Constanta.

 

De asemenea pentru realizarea proiectului CSSD vom avea nevoie de sprijin financiar, bartere sau colaborari cu diferite institutii, sponsori care sa investeasca in domeniul dansului. Cei care doresc sa ne ajute sunt rugati sa ne contacteze la nr de tel: 0756.956.774.

 

Regulamentul detaliat al concursului sau alte informatii:

Facebook: https://www.facebook.com/events/213935188790252

YM:cupascolilor

Tel: 0756.956.774

Mail:cupascolilor@yahoo.com

 

 

DORA INCERT - Coordonator Proiect Cupa Scolilor la StreetDance

0756.956.774

0 comentarii2128 vizualizări15 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0