Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5492 vizitatori azi
Invitatie pentru identificarea nevoilor de formare a tinerilor din mediul universitar si preuniversitar.

Luni, 10 martie, incepand cu orele 17:00 in sala mare a primariei, tinerii bistriteni sunt invitati sa participe la o intalnire avand ca tema "Identificarea nevoilor de formare a tinerilor din mediul universitar si preuniversitar". La intalnire sunt asteptati atat elevi apartinand liceelor din Bistrita cat si studenti de la extensiile universitare.

Aceasta tema a mai fost abordata si in anii trecuti printr-un proiect similar "GoUp - campanie de consiliere profesionala a tinerilor din Bistrita" coordonat de Adrian Solcan si se continua in acest an printr-un studiu in randul elevilor.

O sintagma foarte des folosita este ca scoala trebuie sa fie in stransa legatura cu piata muncii si cu agentii privati. Prin initiativa de fata se verifica aceasta ipoteza si in acelasi timp se pune intrebarea daca scoala ar putea sa formeze tineri care sa devina antreprenori si creatori ai pietei de munca de maine.

Intalnirea este structurata sub forma unei dezbateri deschise (Open Space Debate) si se va aplica un chestionar. Intrarea este libera.

 

Departamentul de comunicare

CSL-T Comunica.

0 comentarii2177 vizualizări10 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0