Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5794 vizitatori azi
Centrul Comunitar pentru Tineret - intr-o noua locatie.

Incepand cu luna martie 2014, Centrul Comunitar pentru Tineret isi desfasoara activitatea intr-o noua locatie, situata pe str. Nicolae Titulescu nr.3. Centrul Comunitar pentru Tineret s-a constituit incepand cu anul 2007 ca entitate educationala aflata in grija si sub directa coordonare a Serviciului Educatie, Turism din cadrul Primariei municipiului Bistrita. Acesta a reusit ca in decursul celor aproape sapte ani de activitate sa atraga un numar impresionant de elevi care au gasit aici suportul necesar dezvoltarii personale a acestora si nu in ultimul rand o mare si primitoare familie.

 
Cu o oferta educationala diversificata, Centrul Comunitar pentru Tineret isi propune si pe mai departe continuarea traditiei prin organizarea cursurilor specializate care apartin atat ariei curriculare din invatamant cat si educatiei non-formale. Astfel, invitam tinerii din comunitatea bistriteana sa participe la cursuri de initiere si aprofundare a cunostintelor dupa cum urmeaza: matematica (cls. a VIII-a si a XII-a), limba si literatura romana (cls. a VIII-a si a XII-a), geografie (cls. a XII-a), limba engleza (conversatie), limba germana (nivel incepator), filozofie, consiliere psihologica. Tinerii participanti la cursurile organizate de centru au de asemenea posibilitatea dezvoltarii aptitudinilor artistice si vocationale, prin participarea la cursul de fotografie sau, mai nou, a celor personale sportive/recreationale in cadrul cursului de sah sau rummy.
 
Participarea la cursurile oferite este gratuita si se face sub indrumarea de specialitate a profesorilor voluntari selectati de la institutii de invatamant din Bistrita. Inscrierile pot fi facute la Serviciul Educatie, Turism cu sediul in str. Nicolae Titulescu, nr.3.
 
Asteptam si spunem de pe acum bun venit tinerilor care decid sa faca un pas inainte in pregatirea lor de viitor.
http://www.primariabistrita.ro
0 comentarii2065 vizualizări16 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0