Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5098 vizitatori azi
MAXIMILIAN va face show la cea de-a VI-a editie a Cupei Scolilor la Street Dance!

Sambata, 29 martie, incepand cu ora 16, se da startul la cea de-a sasea editie a Cupei Scolilor la Street Dance, etapa judeteana Bistrita-Nasaud si Finala Nationala. 16 trupe s-au inscris in concurs la etapa judeteana Bistrita - Nasaud din urmatoarele scoli: Colegiul National Liviu Rebreanu, Colegiul Tehnic Infoel, Liceul Teoretic Solomon Halita - Singeorz-Bai, Colegiul National George Cosbuc - Nasaud,  Colegiul National petru Rares - Beclean, Scoala Gimnaziala nr.1, Scoala Gimnaziala nr.4, Scoala Gimnaziala nr.5, Liceul de arte Corneliu Baba, Colegiul National Andrei Muresanu si Scoala Gimnaziala Artemiu Publiu Alexi din Singeorz-Bai, iar la Finala Nationala vor face show trupe din judete precum: Baia Mare, Botosani, Alba Iulia, Cluj Napoca, Tirgu Mures, Brasov, Bucuresti si Constanta.

 Evenimentul va fi structurat in doua parti. Prima parte a competitiei o va constituii ETAPA JUDETEANA BISTRITA - NASAUD, iar cea dea doua parte FINALA NATIONALA si petrecerea va continua tarziu in noapte cu un AFTER PARTY care se va desfasura in club MYST incepand cu ora 22, atmosfera fiind intretinuta de catre DJ BLUEPRINT.

 In cadrul concursului se va desemna si  "Cea mai buna dansatoare" si "Cel mai bun dansator"  la Cupa Scolilor la Street Dance 2014.

 Participantii la concurs au avut de pregatit  un SHOW PROPRIU de aproximativ 3 minute pentru echipele de liceu si 2 minute jumatate, pentru echipele din scoala gimnaziala, unde cei 5 membrii ai juriului vor desemna Scoala Campioana la street dance.

 Pentru a se califica la Marea Finala Nationala de la Bistrita, echipele din Brasov, Botosani si Baia Mare au trebuit sa treaca prin etapa judeteana organizata in fiecare judet, de catre colaboratorii nostrii. Astfel, in urma punctajului acordat de juriu s-au calificat primele 3 echipe castigatoare care urmeaza sa-si reprezinte scoala dar si judetul.

             Maximilian, unul dintre cei mai renumiti artisti din tara va intretine atmosfera evenimentului, datorita Centrului Judetean pentru Cultura si a presedintelui Consiliului Judetean Emil Radu Moldovan, carora dorim sa le multumim pe aceasta cale.

             Biletul de intrare va costa 6 lei si se va putea procura incepand cu ora 13 de la caseria Salii Polivalente.

             Evenimentul este organizat de Scoala de dans Reborn Bistrita cu sprijinul presedintelui Consilului Judetean Emil Radu Moldovan si a Centrului Judetean pentru Cultura, Bistrita -Nasaud.

           

 

DORA INCERT - Coordonator Proiect Cupa Scolilor la StreetDance

0756.956.774

www.rebornbistrita.ro

0 comentarii2345 vizualizări24 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0