Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 17 Ianuarie 2021 - 13218 vizitatori azi
Rezultatele finale de la Cupa Scolilor la Street Dance!(120 de poze)

In aceste zile a avut loc cea de-a sasea editie a Cupei Scolilor la Street Dance, etapa judeteana Bistrita-Nasaud si Finala Nationala.16 trupe s-au inscris in concurs la etapa judeteana Bistrita - Nasaud din urmatoarele scoli: Colegiul National Liviu Rebreanu, Colegiul Tehnic Infoel, Liceul Teoretic Solomon Halita - Singeorz-Bai, Colegiul National George Cosbuc - Nasaud,  Colegiul National Petru Rares - Beclean, Scoala Gimnaziala nr.1, Scoala Gimnaziala nr.4, Scoala Gimnaziala nr.5, Liceul de arte Corneliu Baba, Colegiul National Andrei Muresanu si Scoala Gimnaziala Artemiu Publiu Alexi din Singeorz-Bai, iar la Finala Nationala au facut show trupe din orase precum: Baia Mare, Botosani, Alba Iulia, Cluj Napoca, Tirgu Mures, Brasov, Bucuresti si Constanta.

Evenimentul a fost structurat in doua parti, ETAPA JUDETEANA BISTRITA - NASAUD si FINALA NATIONALA.

Participantii la concurs au avut de pregatit un SHOW PROPRIU de aproximativ 3 minute pentru echipele de liceu si 2 minute jumatate, pentru echipele din scoala gimnaziala, unde cei 5 membrii ai juriului au desemnat Scoala Campioana la street dance.

Pentru a se califica la Marea Finala Nationala de la Bistrita, echipele din Brasov, Botosani si Baia Mare au trebuit sa treaca prin etapa judeteana organizata in fiecare judet. Astfel, in urma punctajului acordat de juriu s-au calificat primele 3 echipe castigatoare care si-au reprezentat scoala dar si judetul.

          Evenimentul a fost organizat de Scoala de dans Reborn Bistrita cu sprijinul presedintelui Consilului Judetean - Emil Radu Moldovan si a Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita -Nasaud.

 

.


Foto - Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2387 vizualizări02 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0