Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5226 vizitatori azi
Next Star la Bistrita!

Preselectia de descoperire a talentelor, prin emisiunea televizata Next Star, pentru sezonul de toamna 2014, s-a derulat la Palatul Copiilor Bistrita, duminica, 13 aprilie, intre orele 12-15, sub auspicii senine. Castingul a adunat douazeci si sase de participari artistice, majoritatea muzicale - vocal, instrumental; muzica clasica, populara, usoara - si dans modern, breakdance, street dance etc. Echipa Next Star, venita in cercetare la fata locului, a apreciat seriozitatea, pregatirea copiilor, modul in care si-au asumat rolul artistic, bucurandu-se, in mod special, ca au recuperat din aceasta zona a tarii - Bistrita, Bargau, Rodna si chiar Viseu - unele piese populare aparte.

            Atmosfera a fost insufletita de emotii, dar si dezinvoltura, timorare, dar si mult farmec, de bucuria impartasirii. Dupa ani de munca, o noua rampa de lansare si de apreciere a efortului artistic. A fost un fel de vrajire fiecare intrare in apele lansarii! Nenumarati sustinatori - parinti, bunici, alti apropiati, instructori, profesori - asteptau pe la usile creative/ teatrale, transmitand prin fiecare por incredere si speranta.

            Preselectia Next Star la Bistrita continua "altfel"! Cine nu a fost pe faza cu trecerea "Cautatorilor de talente" prin urbea noastra ieri, poate sa trimita produse artistice de cateva minute - muzicale, dansante, actoricesti - inregistrate, la adresa nextstar@antenagroup.ro pana la sfarsitul lunii iunie a. c. Sunt luate in considerare filmuletele video, in cazul copiilor care canta, in special. Inregistrarile in studio nu au relevanta. Limita de varsta e 13 ani.

            Oportunitati deosebite pentru copiii nostri talentati. Speram ca in sezonul din toamna Next Star, Bistrita sa fie reprezentata frumos si... cat mai numeros!

 

 

prof. Ionela-Silvia Nusfelean

Palatul Copiilor Bistrita.

0 comentarii2037 vizualizări14 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0