Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5526 vizitatori azi
Dansul, Pasiune pentru Trup si Suflet, editia a II-a

Scoala de dans Reborn organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului "Dansul, Pasiune pentru Trup si Suflet", de Ziua Copilului, proiect organizat cu sprijinul Consiliului Judetean, Bistrita - Nasaud.

             Prima editie a acestui eveniment a fost un succes, reusind sa crestem implicarea tinerilor in activitati de gen, dar si promovarea a cat mai multe stiluri de dans in orasul nostru, prin implicarea tuturor echipelor practicante de dans din judet.

            Scopul proiectului este de a promova si dezvolta dansul in randul tinerilor bistriteni si nu numai, intrun mod inedit prin indrumarea lor catre activitati constructive de petrecere a timpului liber intr-un mod creativ, util si sanatos.

            Anul acesta spre deosebire de anul trecut vom implica si tineri dansatori invitati pentru un schimb de experienta, din orase precum: Baia Mare, Botosani, Cluj - Napoca, Oradea, Alba Iulia, Satu Mare si Bucuresti.

            Dansul, Pasiune pentru Trup si Suflet se va desfasura in data de 31 mai, incepand cu ora 10 la sala de dans Reborn, unde vor avea loc cateva workshop-uri de dans oferite de instructori profesionisti in domeniu, din Bucuresti, respectiv Reghin si va continua la foisorul din Parcul Municipal Bistrita, incepand cu ora 14, unde spectatorii vor putea urmarii cateva concursuri de dans pe diferite stiluri, iar de la ora 17 un spectacol cu trupele de dans din Bistrita pe stiluri precum: street dance, breakdance, salsa, dans modern, dans popular , dans sportiv si zumba, iar seara o vom incheia cu un After Party in club Myst, incepand cu ora 21:00.

0 comentarii2198 vizualizări27 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0