Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5628 vizitatori azi
Dansul, Pasiune pentru Trup si Suflet, editia a II-a.(35 de poze)

Scoala de dans Reborn a organizat cea de-a doua editie a evenimentului "Dansul, Pasiune pentru Trup si Suflet", de Ziua Copilului, proiect organizat cu sprijinul Consiliului Judetean, Bistrita - Nasaud. Evenimentul a fost un succes, reusind sa crestem implicarea tinerilor in activitati de gen, dar si promovarea a cat mai multe stiluri de dans in orasul nostru, prin implicarea tuturor echipelor practicante de dans din judet.

            Scopul proiectului a fost de a promova si dezvolta dansul in randul tinerilor bistriteni si nu numai, intrun mod inedit prin indrumarea lor catre activitati constructive de petrecere a timpului liber intr-un mod creativ, util si sanatos.

            Anul acesta spre deosebire de anul trecut s-au implicat si tineri dansatori invitati pentru un schimb de experienta, din orase precum: Baia Mare, Botosani, Cluj - Napoca, Oradea, Alba Iulia, Satu Mare si Bucuresti.

            Dansul, Pasiune pentru Trup si Suflet s-a desfasurat incepand cu ora 10.00 la sala de dans Reborn, unde au avut loc cateva workshop-uri de dans oferite de instructori profesionisti in domeniu, din Bucuresti, respectiv Reghin si au continuat la foisorul din Parcul Municipal Bistrita, incepand cu ora 14.00, unde spectatorii au putut urmarii cateva concursuri de dans pe diferite stiluri.

 

.

Foto - Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2170 vizualizări31 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0