Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 6016 vizitatori azi
Proiectul de tineret ActivInfo.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud desfasoara proiectul de tineret ActivInfo. Acesta consta in realizarea unei pagini web a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud. Scopul proiectului il reprezinta Promovarea  Centrului de Tineret Bistrita si a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud  prin oferirea de informatii tinerilor cu privire la activitatile si ofertele destinate lor.

             Prin realizarea unei pagini web a DJST BN se urmareste totodata atragerea tinerilor in activitatile si proiecte si cresterea numarului de tineri implicati in activitati de educatie - nonformala.

            Pe pagina web persoanele interesate vor putea gasi informatii privind Centrului de Tineret Bistrita - programul  P1, Programul de sustinere a actiunilor de tineret - P2, Oferta turistica precum si actiunile cu caracter sportiv. De asemenea se vor gasi informatii legate de legislatie, proiecte in derulare si activitati. 

 

      Director executiv,

                          Florian Constantin

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2387 vizualizări28 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0