Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5888 vizitatori azi
E vacanta, fa miscare!

Serviciul Educatie, Turism da startul "Vacantelor active" - activitate organizata in perioada vacantei de vara la Strandul "Codrisor". Pana la finalul lunii august, de luni pana vineri, incepand cu ora 12.00 atunci cand vremea permite, voluntarii Consiliului Local al Tinerilor isi vor antrena colegii in diferite activitati de divertisment in aer liber, menite a implica tinerii in intreceri sportive, oferind astfel o alternativa constructiva de petrecere a timpului liber pe perioada vacantei de vara. Cei care isi petrec vacanta la Bistrita vor gasi la strandul municipal muzica buna, distractie, jocuri si concursuri, work-shop-uri si campanii cu scop educativ. Vor putea afla, de la voluntarii Directiei de Sanatate Publica, ce inseamna un "Stil de viata sanatos", aceasta fiind si denumirea generica a campaniei derulate la strand, dar si informatii suplimentare despre activitatile Centrului Comunitar pentru Tineret.

Totodata, sambata, 9 august, la aceasta actiune se va alatura si Clubul Sportiv "Casa Ema" care va organiza demonstratii sportive, jocuri si concursuri acvatice dotate cu premii si diplome.

Primaria Bistrita - 07.08.2014
0 comentarii2884 vizualizări08 august 2014
rss 2.0
rss 2.0