Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 01 Octombrie 2020 - 26666 vizitatori azi
Incepe cea mai asteptata competitie de street dance: Cupa Liceelor la Street Dance - editia III, etapa judeteana Bistrita - Nasaud!

Se da startul la Cupa Liceelor la Street Dance! In data de 12 februarie la Sala Polivalenta, incepand cu ora 17,  liceele din judetul Bistrita - Nasaud se vor intrece in cadrul etapei judetene a concursului, in urma careia se va hotari cine merge mai departe la etapa  nationala.

             Un nou an, o noua provocare, oare cine va reusi anul acesta sa detroneze liceul Agricol din Beclean aflat pe podium in 2010?

 Cupa Liceelor la Street Dance  - este un concurs de street dance intre licee, desemnand in fiecare an liceele campioane la dans in Romania. Cupa se bucura de o mare popularitate in randul liceenilor, antrenandu-i intr-o activitate extrascolara benefica dezvoltarii lor, atat pe plan fizic, cat si pe plan mental. Peste 10 evenimente propuse, 18 judete reprezentate, peste 60 de trupe inscrise si premii in valoare de 10.000$ la finala nationala: aceasta este "reteta" de succes a Cupei Liceelor la StreetDance 2011!

             Am ajuns la cea de-a III- a editie la nivel judetean, si a V-a editie la nivel national CLSD, un eveniment de suflet pentru In Action Bistrita si OneBeat Dance Studio, Bucuresti, ce ofera clipe emotionante si pline de amintiri pentru participanti, dar este mai ales o rampa de lansare pentru cei mai talentati.

            "In calitate de organizatori principali, suntem extrem de bucurosi sa vedem evolutia frumoasa a acestei platforme de concurs, ce are un aport important la dezvoltarea dansului urban in Romania."

             Competitia se va desfasura local in mai multe judete (Constanta, Bistrita-Nasaud, Galati, Iasi), iar castigatorii locurilor I, II, III din fiecare judet vor participa la Marea Finala Nationala din Bucuresti, ce va avea loc in data de 12 martie 2011.

             Premiile acordate pentru etapa judeteana Bistrita - Nasaud sunt urmatoarele:

Locul 1 - un week-end la Poiana Zanelor,

Locul 2 - un wee-kend la bazinul de inot Schreiner,

Locul 3 - un tuns oferit de salonul Dany' Studio,

Cel mai tare dansator si cea mai tare dansatoare va primii  produse cosmetice marca AVON,

Premiul  special Observator BN - un week-end la o cabana,  echipei cu cele mai multe voturi primite in urma concursului online desfasurat in perioada 20 ianuarie - 12 februarie.

 Pentru a lua parte la Cupa Liceelor la Street Dance, tinerii dansatori trebuie sa-si alcatuiasca o trupa cu un numar de minim patru si maxim opt persoane care sa reprezinte un singur liceu.  Apoi, trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa-se pregateasca pentru cele doua probe propuse de organizatori si anume: un show de maxim trei minute, care sa inglobeze minim trei stiluri de dans, iar pentru cea de-a doua proba,  duelul dintre echipe "Crew Battle".

Etapa din Bistrita a Cupei Liceelor la Street Dance 2010 este organizata de Clubul In Action - Bistrita si OneBeat Dance Studio - Bucuresti, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret , Bistrita - Nasaud.

 

 

 

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul :

www.streetdancebistrita.ro

 

 

 

 

 

Dora Incert

Project Manager

 

In Action, Bistrita

Tel: 0756.956.774

dora@streetdancebistrita.ro

www.streetdancebistrita.ro

 

 

0 comentarii2541 vizualizări26 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0