Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Luni 13 Iulie 2020 - 996 vizitatori azi
"Tanar ca tine sunt si eu"

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud alaturi de Fundatia Inocenti si  Clubul Sportiv Schreiner desfasoara in perioada 3-28 noiembrie 2014 proiectul de tineret"Tanar ca tine sunt si eu". Pe perioada lunii noiembrie 2014, timp de 4 zile (1 zi pe saptamana) 15 tineri cu dizabilitati alaturi de 15 tineri sanatosi vor participa la activitati comune in cadrul unui bazin de inot. Aici tinerii timp de 2 ore, pe zi, vor avea posibilitatea sa interactioneze unii cu altii si sa participe la activitati sportive recreative.

          Acesta actiune desfasurata prima data in anul 2012 s-a bucurat de un real succes atat in randul tinerilor participanti, a parintilor si a insotitorilor acestora care au vazut o schimbare in atitudinea  tinerilor cu dizabilitati privind integrarea in colectivitate. Mai mult decat atat, " Tanar ca tine sunt si eu!" este singura actiune de acest gen destinata tinerilor cu dizabilitati. 

          Scopul proiectului il reprezinta punerea in valoare a individualitatii tinerilor cu dizabilitati pentru a-i sprijini in integrarea  sociala prin propriul lor exemplu pozitiv.

                    Obiectivele proiectului sunt  atragerea tinerilor cu dizabilitati in activitati sportiv-      recreative in  apa si integrarea  tinerilor cu dizabilitati in activitati comune cu ceilalti tineri.

 

 

 

                                                          Director executiv,

                                                          Florian Constantin

0 comentarii2401 vizualizări03 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0