Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Marti 26 Mai 2020 - 4838 vizitatori azi
Start spre Succes.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud in parteneriat cu Liceul "Radu Petrescu" Prundu Bargaului, Fundatia Cercetasii Bistriteni  si CPECA Bistrita desfasoara in perioada 14 -25.11.2014 proiectul de tineret "Start spre Succes!". Scopul proiectului il reprezinta dezvoltarea abilitatilor tinerilor pentru a realiza un  management al propriei cariere.

In cadrul actiunii "Start spre Succes!" vor fi consiliati unui numar de 30 de tineri cu oportunitati reduse din mediul rural si nu numai, cu    privire la informarea, educarea si orientarea in cariera (realizarea unui CV, a unei scrisori de intentie, parcurgerea etapelor unui interviu pentru angajare etc.)

"Start spre Succes!" isi propune totodata sa ofere o sansa in plus tinerilor in  identificarea propriilor aptitudini si competente pentru gasirea unui loc de munca in concordanta cu acestea.

 

        Director executiv,

          Florian Contantin.

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2156 vizualizări17 noiembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0