Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5180 vizitatori azi
Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita castigatoare la Gala Nationala a Societatii Civile Tinere din Romania.

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita este o organizatie neguvernamentala de tineret infiintata in martie 2013 la Bistrita cu misiunea de a promova cetatenia activa a indivizilor, grupurilor, copiilor si in mod special a tinerilor cu varste cuprinse intre 14-35 ani prin proiecte si activitati de dezvoltare personala si comunitara. Anul 2014 a fost unul deosebit de important pentru organizatie, deruland o serie de proiecte marcante pentru tinerii din comunitate, dintre care, schimbul de tineri I love volunteering, a fost castigator la Gala Nationala a Societatii Civile Tinere din Romania, categoria Educatie Civica.

Prima editie a evenimentului s-a derulat in perioada 21-22 noiembrie 2014 la Covasna, sub genericul "Inspiram o noua generatie" si a fost organizat de catre Ministerul Tineretului si Sportului, prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Covasna, Ministerul Educatiei Nationale, Institutia Prefectului judetului Covasna si Consiliul Local al orasului Covasna.

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita a fost reprezentata de catre Cristina Hangea, presedinte si in acelasi timp coordonatoarea proiectului castigator. Proiectul I love volunteering s-a derulat in perioada 10-19 mai 2014 la Bistrita si a avut scopul de a promova voluntariatul ca modalitate de dezvoltate personala si profesionala in randul a 20 de tineri romani si englezi.

Multumim participantior si partenerilor din tara si Marea Britanie-RV Projects, fara sprijinul carora nu am fi reusit sa avem deosebita onoare de a reprezenta judetul la acest eveniment si imensa bucurie de a fi declarati castigatori. Nu in ultimul rand, multumim Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud, pentru finantarea participarii la eveniment.


0 comentarii2471 vizualizări23 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0